مدیرعامل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با بیان اینکه تنها ۱۰ درصد پروندههای تاییدشده موفق به دریافت تسهیلات از صندوق توسعه ملی شدهاند، در خصوص برخی ابهامات در مورد ایجاد یک تشکل جدید به موازات خانه صنعت توضیحاتی را ارائه کرد.
آرمان خالقی در یک نشست خبری در پاسخ به سؤال خبرنگار در مورد وضعیت برخورداری صنایع از تسهیلات صندوق توسعه ملی اظهار داشت: از شهریور سال گذشته تا ۱۵ مرداد امسال ۷ هزار متقاضی برای دریافت این تسهیلات ثبتنام کردهاند که پرداخت تسهیلات به چهار هزار پرونده در کارگروه مرکزی به تصویب رسیده است.
وی ادامه داد: از این تعداد تنها ۵۴۰ پرونده موفق به دریافت تسهیلات از سیستم بانکی شدهاند. که تنها ۱۰ درصد تقاضاهای مصوبشده را شامل میشود.
وی در ادامه با اشاره به انتصاب نعمتزاده به عنوان وزیر صنعت جدید رسیدگی به مشکلات و مسائل فوری صنایع، بازبینی برنامهها، کاهش بروکراسی در وزارتخانهها در جهت تقسیم امور تولیدکنندگان و انتصاب مدیران با تجربه از جمله خواستههای صنعتگران از وزیر جدید است.
وی بر لزوم مشورت وزیر صنعت جدید با تشکلها تأکید کرد و گفت: این مشورت باید به یک باور برای مدیران وزارت صنعت تبدیل شود.
خالقی همچنین در مورد بحثهای مطرح شده مبنی بر تولد یک تشکل جدید به موازات خانه صنعت اظهار داشت: خانه صنعت ایران در آبان سال ۹۰ به ثبت رسید و مجوز این تشکل با عنوان مؤسسه خانه صنعت، معدن و تجارت صادر شد.
وی با بیان اینکه در اساسنامه خانه صنعت این تشکل به عنوان یک تشکل غیرانتفاعی، غیرتجاری و غیر سیاسی مطرح شده است گفت: اعضاء خانه صنعت را در واقع اعضاء خانه صنعت و معدن استانها تشکیل میدهند که آنها نیز هیئت مدیره خانه صنعت را تعیین میکنند.
به گفته مدیرعامل خانه صنعت طبق قانون و مصوبه شورای عالی اداری، وزارت صنعت در هیچ استانی نمیتواند مجوز فعالیت به دو یا چند خانه صنعت ارائه کند و در هر استان فقط یک خانه صنعت اجازه فعالیت دارد.
بنابر این مجوزی برای صدور پروانه فعالیت برای تشکلی به موازات خانه صنعت وجود ندارد.
وی تصریح کرد: متأسفانه برخی از همکاران ما به دلیل برخی ابهامات اقداماتی را برای ثبت مؤسسهای با عنوان شورای مرکزی خانههای صنعت، معدن و تجارت آغاز کردهاند که تشابه نام این مؤسسه در شرف تأسیس با نام خانه صنعت ابهاماتی را ایجاد کرده است.
خالقی تأکید کرد: شورای مرکزی خانههای صنعت هیچ ارتباطی با مؤسسه خانه صنعت، معدن و تجارت ندارد.
سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران فرصتی برای ارتباطات با تاجران بین المللی…
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…