Categories: اخبار نساجی

۱۸میلیون ایرانی در بافت های فرسوده سکونت دارند

مدیر کل دفتر مطالعات شرکت عمران و بهسازی شهرهای ایران گفت: با توجه به اهمیت سازه ها در چهره شهرها نوسازی و بهسازی بافت های فرسوده یک ضرورت است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، فرهاد قلی زاده در نشست خبری اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی و دولت جمهوری اسلامی ایران با تدوین، تصویب و ابلاغ قوانین، بخش نامه ها و دستورالعمل های مربوطه بر این مهم تاکید کرده اند.

وی با اشاره به اینکه سازمان عمران در راستای وظیفه قانونی خود برنامه ای را در سطح استان های کشور در دست دارد، بیان کرد: هدف اصلی این سازمان فرهنگ سازی در راستای گرایش مردم به نوسازی و مرمت بافت های فرسوده است.

مدیرکل دفتر مطالعات شرکت عمران و بهسازی شهرهای ایران اعلام کرد: حجم بافت های فرسوده کشور بیش از۷۰ هزار هکتار است و جمعیتی نزدیک به ۱۸ میلیون نفر در آن محدوده ساکن هستند. با توجه به خطراتی که افراد ساکن در بافت های فرسوده را تهدید می کند، بحث احیا و بازسازی بافت های فرسوده و توجه به این موضوع توجه به زندگی بشریت بسیار حایز اهمیت است.

بهسازی هر هکتار بافت فرسوده ۸۷ میلیون تومان اعتبار لازم دارد

مدیرکل دفتر مطالعات شرکت عمران و بهسازی شهرهای ایران میزان اعتبار لازم برای بهسازی هر هکتار بافت فرسوده را ۸۷ میلیارد تومان برآورد و بیان کرد: این میزان هزینه بسیار بالابوده، بطوریکه دولت توانایی پرداخت آن را ندارد و نیازمند مشارکت مردم است.

وی تحقق بهسازی بافت فرسوده را در مشارکت مردم و فراهم ساختن بسترهای لازم توسط دولت برای ایجاد مشارکت مردمی دانست و گفت: تلاش شده با اطلاع رسانی بین مردم و مسئولان و مدیران اهمیت این موضوع در جامعه منعکس شود.

قلی زاده افزود: در دو سال اخیر محلات مختلف بافت های فرسوده در کشور احیاء شده و دوره های آموزشی بسیاری هم برگزار شده و این امر موجب افزایش تعداد صدور پروانه ساخت نوسازی شده است.

وی اطلاع رسانی در میان مردم را مهمترین و کلیدی ترین عامل در پیشبرد اهداف خود ذکر و خاطر نشان کرد: اگر شفاف سازی بیشتر و روشن تری در میان مردم صورت گیرد بکار گیری قدرت و سرمایه پنهان مردم در راستای احیاء بافت های فرسوده عملی می شود.

قلی زاده یادآور شد: هیچ محدودیتی در راستای پرداخت تسهیلات بانکی به متقاضیان بافت های فرسوده در کشور وجود ندارد و به تمام متقاضیان تسهیلات نوسازی ۲۰ و ۲۵ میلیون تومان تسهیلات ارائه می شود.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

1 روز ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

5 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

6 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

1 هفته ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

1 هفته ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago