عضو هیأت مدیره و دبیر انجمن مبلمان و دکوراسیون با بیان اینکه حدود ۸۵ درصد نیاز بازار مبلمان کودک و نوجوان توسط تولیدکنندگان زیر پلهای تأمین می گردد، گفت: بیشترین دغدغه تولیدکنندگان داخلی افزایش سرمایه گذاری در این صنعت است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، رامین سمیع زاده با اشاره به اینکه طبق آخرین تحقیقات انجام شده حدود ۸۵ درصد نیاز بازار مبلمان کودک و نوجوان توسط تولیدکنندگان بینام و نشان یا به اصطلاح زیر پلهای ها تأمین میگردد، اظهارداشت: این تولیدات متأسفانه فاقد کیفیت و استانداردهای لازم هستند. همچنین این واحدها با کپی بدون کیفیت از محصولات تولیدکنندگان اصیل، باعث ایجاد رقابت منفی و ناسالم در بازار میشوند.
وی ضمن بیان اینکه یکی از اهداف نمایشگاه کیتکس، شناسنامهدارکردن و حمایت از تولیدکنندگان اصیل و حرفهای این صنعت مبلمان کودک است، افزود: مبلمان کودک جزء گروه ۱۰ کالاهای وارداتی است و واردکنندگان این محصولات بسیار محدود میباشند. سهم واردات این محصولات زیر۲ درصد بوده و در واقع ۹۸ درصد از بازار مبلمان کودک توسط تولیدکنندگان داخلی تامین میگردد.
سمیع زاده با بیان اینکه نیاز کل بازار برای مبلمان اتاق نوزاد، کودک و نوجوان در کشور حدوداً یک میلیون سرویس برآورد میشود، گفت: با حمایت از تولیدکنندگان کیفی این بخش از صنعت، رسیدن به این حجم تولید با رعایت استانداردها و اصول کیفی و ایمنی کار دشواری نمیباشد.
وی بیشترین خواسته و دغدغه تولیدکنندگان داخلی در این حوزه را افزایش سرمایهگذاری در این صنعت اعلام کرد و افزود:سرمایهگذاری در زمینههای آموزش نیروی انسانی، ماشینآلات مدرن و بروز، و سرمایه در گردش از جدیترین چالشهای این صنعت است که تقویت این موارد میتواند کمک شایان توجهی به رشد این صنعت برای پاسخگویی به نیازهای داخلی و حتی صادرات داشته باشد.
مدیر نمایشگاه کیتکس ضمن اعلام خبر فوق اظهار داشت: امروز بحث استاندارد و ایمنی در لوازم کودک و نوجوان بخصوص اسباب بازیها حرف اول را میزند، لذا در این نمایشگاه علاوه بر ارائه کالاهایی چون سیسمونی کودک، پوشاک، اسباب بازی، نوشت افزار، مبلمان اتاق کودک و موارد مشابه، که با تخفیفات ۵ تا ۲۰ درصدی عرضه میگردد.
همچنین دکتر عبدالرضا عزیزی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی و نایب ریس فراکسیون اصناف مجلس شورای اسلامی در حاشیه نمایشگاه با اشاره به این که هدف اصلی برگزاری نمایشگاه الگوسازی اسلامی و ایرانی است تصریح کرد:نمایشگاه کیتکس قابل رقابت با نمایشگاههای خارجی بوده و میتواند کودکان را با برند های ایرانی آشنا کند.
وی با تاکید بر این که باید از مشاهیر ایران الگوسازی برای کودکان کرد گفت:متأسفانه از مشاهیر کشور خیلی الگوسازی نمیشود لذا کودکان و نوجوانان ایرانی به مدل های غربی روی می آورند که این مسئله نگران کننده است ،به عنوام مثال در حال حاضر اتاق کودکان اکثر ایرانیان غربی است و اگر الگوسازی نکنیم و تدبیری نیاندیشیم قطعا دیگران برای ما الگوسازی خواهند کرد.
تبلیغات روی جلد: ندتکس فهرست مطالب شماره 91 مجله نساجی کهن عدم برگزاری نمایشگاه دموتکس…
آقای مهدی جهانی نماینده شرکت نمایشگاهی تویاپ برگزارکننده نمایشگاه فرش استانبول در ایران چه…
براساس گزارشهای منتشرشده، صادرات ماشینآلات نساجی ایتالیا در ۹ ماهه نخست سال ۲۰۲۴ نسبت به…
نمایشگاه فرش و کفپوش (2025 CFE) از تاریخ 18 تا 21 دی ماه در مرکز…
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…