سرپرست سازمان آموزش فنی و حرفهای با تاکید بر اینکه کلید اشتغالزایی در آموزش مهارتهای فنی است، گفت: متاسفانه در کشور ما نظام آموزش با نیازهای بازار کار متناسب نیست و این باعث شده تعداد زیادی از دانش آموختگان دانشگاهی بیکار باشند.
امیر محمد پرویز در گفتوگو با خبرنگار کار و اشتغال خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) افزود: بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، بیشترین بیکاری دانش آموختگان دانشگاهی مربوط به رشتههای مهندسی است و این نشان میدهد در آموزش ها به مهارت اهمیتی داده نشده است.
وی در پاسخ به این سوال که چرا با وجود همه تلاشهای دولت، نرخ بیکاری سال گذشته افزایش یافت، گفت: در حال حاضر و با مکانیسمهای اقتصادی موجود، باید آموزشهای مهارتی متناسب شرایط اقتصادی جامعه باشد تا بتوان از آن طریق نرخ بیکاری را کاهش داد، در حالی که ما آموزشهای نظری را توسعه دادهایم، اما در زمینه مهارت آموزی سرمایهگذاری نکردهایم.
پرویز اظهار امیدواری کرد با همت دولت دهم برای یکپارچهسازی آموزشهای فنی و حرفهای، راهبرد اساسی برای کاهش نرخ بیکاری تدوین شود و ادامه داد: متاسفانه آموزشهای دانشگاهی ما نتوانسته افراد توانمند در بازار کار تربیت کند، در حالی که اغلب مهارت آموختگان فنی و حرفهای یا جذب بازار کار شدهاند و یا توانستهاند به صورت خود اشتغالی فعالیت خود را ادامه دهند.
براساس گزارشهای منتشرشده، صادرات ماشینآلات نساجی ایتالیا در ۹ ماهه نخست سال ۲۰۲۴ نسبت به…
نمایشگاه فرش و کفپوش (2025 CFE) از تاریخ 18 تا 21 دی ماه در مرکز…
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…
سید شجاعالدین امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه در…
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اعلام کرد: در هشتماهه نخست…