سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت بناب با بیان اینکه فرش های دستباف بناب جهانی شده است، گفت: از ابتدای سال تاکنون ۱۳۲ قالیباف بنابی برای بهره مندی از تسهیلات قرض الحسنه قالیبافی به بانکهای عامل شهرستان معرفی شده اند.
به گزارش خبرگزاری مهر ، سعید رحمان پور در گفت و گو با خبرنگاران خاطرنشان کرد: فرشهای دست بافت این شهرستان جهانی شده و علاوه برداخل کشور، دربرخی کشورهای خارجی نیزنماد فرهنگ اصیل ایرانی و اسلامی را جلوه گر می سازد.
سرپرست اداره صنعت، معدن و تجارت بناب افزود: از ابتدای امسال تا امروز ۱۳۲ نفر از قالیبافان بنابی جهت بهره مندی ازتسهیلات قرض الحسنه قالیبافی به بانکهای عامل شهرستان معرفی شده اند.
وی تصریح کرد: در راستای حمایت و توسعه صنعت قالیبافی درسطح شهرستان مبلغ یک میلیارد و ۶۸۷ میلیون ریال به قالیبافان شهرستان بناب تسهیلات بانکی پرداخت شده است.
شهرستان ۱۳۰ هزار نفری بناب در فاصله ۱۲۰ کیلومتری تبریز مرکز استان آذربایجان شرقی واقع شده و صنعت قالی بافی یکی از قدیمی ترین مشاغل خانگی مردم این خطه است که علاوه برنمودعینی هنرفرش بافی و معرفی فرهنگ مردم منطقه ازدیربازتاکنون، منبع درآمدی مناسب برای خانواده هاست و معمولاً با مشارکت کل اعضای خانواده بافته می شود.
با متجاوزان به منابع طبیعی برخورد قاطع می شود
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل آذربایجان شرقی از برخورد قاطع تشکیلات قضایی استان با متجاوزان به منابع طبیعی خبر داد.
رضا مسعودی فر در این باره اظهار داشت: دستگاه قضایی با کسانی که نسبت به تخریب و تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی اقدام میکنند، برخورد قانونی میکند.
وی با بیان اینکه قضات نسبت به این ثروت های خدادادی و در قبال پرونده های منابع طبیعی وظایفی دارند که مهمترین آنها توجه ویژه به پرونده های منابع طبیعی، رسیدگی سریع و خارج از نوبت، برخورد بدون اغماض با مجرمان در این پرونده ها و رسیدگی بدون تسامح است افزود: قطعاً پیشگیری از جرم در حوزه منابع طبیعی وظیفه یک دستگاه نبوده و همه ادارات و سازمانها از سازمان جهادکشاورزی تا ادارات منابع طبیعی و آبخیزداری در این راستا وظایف تعریف شده ای دارند.
برای اجرای عدالت و اعاده حقوق کارگران بازنشسته دستورات اجرائی صادر شود
نایب رئیس کانون کارگران بازنشسته شهرستان تبریز و حومه از بررسی مشکلات اساسی کارگران بازنشسته و مستمری بگیران در هئیت مدیره کانون کارگران بازنشسته و مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی خبر داد .
نقی یاری با اشاره به تبعیض بین کارگران بازنشسته سازمان تامین اجتماعی و بازنشستگان لشگری و کشوری تصریح کرد: در ارائه تسهیلات خدمات درمانی ، وام ، هزینه های سفرهای سیاحتی و زیارتی ، کمک هزینه تحصیلی فرزندان و دیگر مواردی که توسط بازنشستگان کشوری و دیگر صندوقها استفاده می نمایند به دلیل اینکه ما مشمول سازمان تامین اجتماعی هستیم از آن خدمات محروم می باشیم.
وی افزود: در موقع تعیین و پرداخت پاداش عیدی آخر سال بازنشستگان کشوری برابر کارمندان شاغل انجام می گیرد در صورتیکه پاداش عیدی آخر سال ما بازنشستگان کمتر از کارگران شاغل پرداخت می گردد زیرا که انتظار خانواده و اولاد در خصوص عیدی و صله ارحام که جزو مستحبات می باشد در موقع بازنشستگی بیش از زمان شاغل بودن می باشد حال این سوال پیش میاید اگر ما جزو بازنشستگان کشوری می باشیم چرا از خدمات و تسهیلات ذکر شده محروم هستیم و اگر ما بازنشستگان از جامعه کارگری و مشمول تامین اجتماعی هستیم که قطعا می باشیم چرا پاداش عیدی کمتر از کارگران بهره مند هستیم.
وی با اشاره به تفاوت پرداخت حق بیمه و دریافت تسهیلات از سوی کارکنان بازنشسته تامین اجتماعی گفت:کارکنان سازمان تامین اجتماعی وقتی بازنشسته می شوند از آن سازمان مستمری دریافت می نمایند و حق بیمه آنان نیز در موقع شاغل بودن بیش از ما پرداخت نشده اما متاسفانه در موقع استفاده از تسهیلات بدلیل اینکه مدیریت تامین اجتماعی دست آنان است بیش از ما از تسهیلات و مستمری بهره مند می شوند.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…