معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار مازندران گفت: ۱۴۵ میلیاردریال از مطالبات و معوقات کارگران و بازنشستگان کارخانه نساجی مازندران پرداخت شد .
به گزارش ایرنا با حمایت بانک ملی ایران و سرمایه گذار کارخانه نساجی مازندران پرداخت مطالبات و معوقات یکهزار و ۱۸۰ کارگر و بازنشسته این کارخانه از سیزدهم دیماه امسال آغاز شد .
ˈ علی احسانیˈ روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود : تاکنون مطالبات و معوقات بیش از ۸۰۰ کارگر شاغل و بازنشسته کارخانه نساجی مازندران پرداخت شده است .
وی از حمایت مدیر کل بانک ملی ایران و سرمایه گذار کارخانه نساجی مازندران قدردانی کرد و ادامه داد : با تلاش این مجموعه ها ، پس از ۱۰ سال مطالبات کارگران و بازنشستگان کارخانه نساجی مازندران پرداخت شد .
معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار مازندران از توسعه صنعت نساجی مازندران به عنوان برنامه های آتی نام برد و گفت: به همین منظور استانداری مازندران باانعقاد تفاهم نامه ای علاوه بر توسعه ، صادرات صنعت نساجی را در دستور کار قرار داده است .
وی اشتغال و رفع بیکاری را از مهمترین چالش ها و دغدغه های دولت تدبیر و امید دانست و گفت: جوانان فارغ التحصیل در رشته هایی بدون سنخیت با بازار کار ، بر روند بیکاری در مازندران تاثیر گذاشته است .
به گفته ˈاحسانی ˈ صنعت مازندران به نیروی کار جوان ماهر و تحصیلکرده نیاز دارد تا به توسعه و تعالی اقتصادی مورد نظر در چشم انداز توسعه دست یابد .
نخستین کارخانه نساجی مازندران در سال ۱۳۰۹ به عنوان یکی از صنایع بزرگ ایران فعالیت خود را در قائمشهر آغاز کرد و در گذشته نه چندان دور کارخانه های نساجی مازندران در قالب سه کارخانه بزرگ نساجی شماره یک، دو و سه هر کدام به تنهایی از صفر تا صد تولید پارچه شامل ریسندگی (تولید نخ از پنبه)، بافندگی، رنگرزی و عرضه آن به بازار را انجام می داد و در سراسر کشور شعبه های فروش پارچه داشت.
این کارخانه ها مانند بسیاری دیگر از برندهای ملی کشور از ده تا ۱۵ سال پیش رو به زوال رفت و یکی یکی قدرت تولید و رونق خود را از دست داد و سه کارخانه شماره یک ، دو و سه بتدریج دچار آنچنان رکودی شد که طی دو سال ۹۰ و ۹۱ به طور کامل تعطیل شد و کارگرانش خانه نشین شدند.
کارشناسان و مسوولان اقتصادی مازندران معتقدند اجرای اصل ۴۴ و خصوصی سازی ادارات و صنایع دولتی در واقع طرحی است برای افزایش کیفیت تولیدات، افزایش رقابت، افزایش سطح تولید و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر باید دقیق و با رعایت همه جوانب صورت گیرد.
به گفته این کارشناسان , نساجی قائمشهر که صنعتی دولتی و متعلق به وزارت صنعت، معدن و تجارت بود، در فرآیند خصوصی سازی به اهل آن سپرده نشد و به تامین اجتماعی (یک نهاد دولتی دیگر)، بانک ها یا افراد غیرمتخصص و نااشنا در بخش خصوصی واگذار شد که این صنعت را بتدریج به ضعف، رکود و تعطیلی کشاند.
مقدمه فرش ایرانی، نمادی از هنر و فرهنگ ایران زمین، همواره جایگاهی ویژه در زندگی…
تبلیغات روی جلد: ندتکس فهرست مطالب شماره 91 مجله نساجی کهن عدم برگزاری نمایشگاه دموتکس…
آقای مهدی جهانی نماینده شرکت نمایشگاهی تویاپ برگزارکننده نمایشگاه فرش استانبول در ایران چه…
براساس گزارشهای منتشرشده، صادرات ماشینآلات نساجی ایتالیا در ۹ ماهه نخست سال ۲۰۲۴ نسبت به…
نمایشگاه فرش و کفپوش (2025 CFE) از تاریخ 18 تا 21 دی ماه در مرکز…
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…