یک عضو ناظر ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی از تلاش بانک مرکزی برای پاسخگویی هجده بانک دولتی و خصوصی جهت ارائه لیست هزینهکردهای دلارهای دریافتی از این بانک خبر داد.
عزتالله یوسفیان گفت: هجده بانک دولتی و خصوصی بیش از ۴۲ میلیارد دلار از بانک مرکزی برای هزینه در مصارف مشخص شده، دریافت کردند ولی هیچ گزارشی از نحوه هزینهکرد دلارهای دریافتی به این بانک ارائه ندادهاند.
وی اعلام نکردن صورت وضعیت هزینهکرد دلارهای دریافتی را مشکوک و تخلف از قانون دانست و تاکید کرد: بالا گرفتن نابسامانیهای بازار ارز در طول سال گذشته، موجب شد پرداخت بیش از ۴۲ میلیارد دلار از سوی بانک مرکزی به هجده بانک دولتی و خصوصی برای ساماندهی این بازار انجام شود اما تا این لحظه به دلیل عدم همکاری بانکهای عامل، هیچ گزارشی از لیست دلارهای فروخته شده به بانک مرکزی ارائه نشده است.
این عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: صورت وضعیت دلارهای دریافت شده از سوی بانکهای عامل برای هزینه در مصارف معین باید به بانک مرکزی ارائه میشد ولی تا این لحظه این اتفاق نیفتاده است و برای بانک مرکزی و ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی مشخص نیست این دلارها صرف چه مصارفی شده است.
وی تاکید کرد: ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی مصمم است دلارهای دریافت شده از بیتالمال را به بانک مرکزی بازگرداند.
یوسفیان تاکید کرد: هماکنون بانک مرکزی از طریق بازرسان خود در حال بررسی میزان انحراف بانکها از هزینه دلارها در مصارف خارج از تعهد این بانکهاست اما در صورت بیتوجهی بانکهای متخلف، علاوه بر اعلام نام این بانکها، موضوع برای برخورد جدی و غیرقابل اغماض به شورای عالی انتظامی اعلام میشود.
وی تصریح کرد: بانکهای عامل باید حساب و کتاب پس دهند و توضیح دهند که بیش از ۴۲ میلیارد دلار دریافتی را صرف چه اموری کردند.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…