عبدالله بهرامی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبری فارس «توانا» با اشاره به وضعیت آموزش قالیبافان برای دریافت گواهی مهارت و بیمه تامین اجتماعی، اظهار داشت: در حال حاضر در ۱۰ استان کشور مراکز آموزشی با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفهای برای ارتقا سطح مهارت قالیبافان ایجاد شده است.
وی ادامه داد: این مراکز در استانهای آذربایجان غربی و شرقی، قم، اصفهان، تهران،البرز، خراسان رضوی، کرمانشاه، لرستان و گیلان هستند.
مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای تولید کننده فرش دستباف کشور با بیان اینکه پیش بینی آموزش برای ۱۰۰ هزار کارآموز قالیبافی در سال جاری شده است، گفت: کل اعضای تعاونی بیش از ۴۵۹ هزار نفر هستند که تعدادی از آنها از طریق آزمونهای صنفی و ادواری گواهی دریافت کردند و نیمی از آنها باقی ماندهاند.
به گفته این فعال تعاونی، بیش از ۱۸۰ هزار قالیباف هنوز تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی نیستند و نیاز به گواهی مهارت برای این موضوع دارند.
وی ادامه داد: این افراد در ۲۳ مرکز مشغول ارتقا سطح مهارت هستند تا بتوانند طبق استاندارهای آموزشی ظرف ۱۰ روز آموزشها را فرا بگیرند.
بهرامی افزود: در این راستا هر ماه یکبار آزمون عملی و تئوری از افراد برای ارائه گواهی مهارت گرفته میشود.
این فعال تعاونیها با بیان اینکه تاکنون ۲۰ هزار نفر آموزش دیدهاند، تصریح کرد: هیچ یک از مسئولان وزارت تعاون کار و رفاه،مرکز ملی فرش و تشکلهای دیگر کمک و حمایتی از این موضوع نکردند.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…