معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس گفت: در ادامه اجرای طرح رونق تولید در سال ۹۶، تاکنون ۳۷۰ واحد تولیدی این استان در سامانه بهین یاب صنعت ثبت نام کرده اند.
یدالله رحمانی، دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد، مسائل و مشکلات ۳۵۶ واحد در کمیته کارشناسی مورد بررسی قرار گرفته که از میان آنها نیز ۱۹۶ واحد پس از تایید کارگروه رفع موانع تولید جهت بررسی نهایی و دریافت تسهیلات به بانک های عامل معرفی شده اند.
وی ادامه داد: بر این اساس، ۴۳ واحد تولیدی به بانک صادرات، ۳۹ واحد به بانک صنعت و معدن، ۳۵ واحد به بانک ملی، ۲۱ واحد به بانک تجارت، ۲۰ واحد به بانک ملت و بقیه نیز به سایر بانک ها جهت دریافت تسهیلات معرفی شده اند.
رحمانی، مجموع تسهیلات مصوب برای ۱۹۶ واحد مذکور را بالغ بر ۲۴۵ میلیارد تومان برشمرد و افزود: با توجه به گزارش های ارائه شده از سوی بانک های عامل، امیدواریم کار پرداخت تسهیلات رونق تولید به واحدهای معرفی شده به شعب بانک ها طی روزهای آتی آغاز شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری فارس گفت: در سال ۹۵ از محل اجرای طرح رونق تولید، ۶۳۳ میلیارد تومان تسهیلات به ۴۸۰ واحد تولیدی که در سایت بهین یاب ثبت نام کرده بودند پرداخت شد که در ادامه اجرای این طرح در سال ۹۶، تسهیلات مورد نیاز متقاضیان نیز از محل اعتبارات سال جاری پرداخت می شود.
دولت تدبیر و امید در سال ۹۵ با هدف حمایت از واحدها و بنگاههای تولیدی کوچک و متوسط، پرداخت مبلغ ۱۶هزار میلیارد تومان تسهیلات در قالب طرح رونق تولید را در دستور کار قرار داد که مقرر گردید این طرح حمایتی در سال ۹۶ نیز با اختصاص ۳۰ هزار میلیارد تومان ادامه یابد.
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…
مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی پلیمر، نساجی و پوشاک زنجان افزود: امروز که…
نساجی بروجرد؛ توسعه ۱۶۶ درصدی و نیاز به حمایت بیشتر برای حفظ برند ملی فاطمه…
فرآیندهای تحت خلاء در چهار حوزه کلی در صنعت نساجی کاربرد دارند. این حوزهها عبارتند…
صنعت منسوجات خانگی و خوشخواب که تامینکننده مواد اولیه و فناوری تولید برای تولیدکنندگان داخلی…