دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران اعلام کرد: در حال حاضر بیش از ۴۰ درصد از واحدهای تولیدی استان با ۵۰ درصد از ظرفیت فعالیت میکنند.
نصرالله دریابیکی در این زمینه گفت: با افزایش مشکلات واحدهای تولیدی در استان مازندران هم اکنون بیش از ۴۰ درصد از واحدهای تولیدی دچار مشکات زیادی شده و با ظرفیت ۵۰ درصدی تولید فعالیت میکنند.
به گفته این فعال کارگری هم اکنون ۱۵ درصد از واحدهای تولیدی استان با ظرفیت ۷۰ تا ۸۰ درصدی کار میکنند و این در حالیست که فقط ۵ درصد از این واحدها از جمله واحدهای لبنی بطور ۱۰۰ درصدی اما با مشکلات خاص خود مشغول فعالیتاند.
دریابیگی با تاکید بر حمایت از تولید کنندگان از سوی دولت، افزود: در آغاز طرح هدفمندی یارانهها، قانون منع واردات تصویب و قرار بر این بود که ۲۰ تا ۳۰ درصد از درآمد حاصله از اجرای طرح هدفمند کردن یارانهها به بخش تولید بازگردانده شود که این امر محقق نشد.
این فعال کارگری ادامه داد: با شرایط پیش آمده اکنون تولیدکنندگان سرگردان و نگران آینده هستند.
دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران در مورد اهمیت دادن به بخش خصوصی تاکید کرد: باید به بخش خصوصی بها داده شود، زیرا در صورت عدم اختیار بخش خصوصی، سرمایهگذاری صورت نمیگیرد و زمانی در بخش خصوصی سرمایهگذاری انجام میشود که اطمینان از آینده وجود دارد.
او عمده مشکلات واحدهای تولیدی را عدم نظارت دولت بر تهیه و قیمت مواد اولیه عنوان کرد و افزود: هم اکنون کارفرمایان و تولید کنندگان توان خرید و تهیه مواد اولیه تولیدات خود را ندارند.
این فعال کارگری با بیان اینکه به دلیل عدم وجود دیدگاه حمایت از تولیدکننده و نفع عدهای از افراد در زمینه واردات از تولیدکنندگان حمایت نشده و واردات صورت گرفته است افزود: واردات صورت گرفته باعث شد نه تنها اشتغال زایی انجام نشود بلکه فرصتهای شغلی موجود نیز از بین برود.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…