اخبار فرش ماشینی

۵ درصد از سرمایه گذاری در کشور در حوزه صنعت نساجی است

افسانه محرابی مدیرکل دفتر نساجی و پوشاک وزارت صنعت :

۵ درصد از سرمایه گذاری در کشور در حوزه صنعت نساجی است، در حالیکه این بخش توانایی ایجاد ۱۲ درصد اشتغال با ارز بری پایین نسبت به دیگر صنایع را دارد

به گزارش خبرنگار ایرنا افسانه محرابی مدیرکل دفتر نساجی و پشاک وزارت صنعت عصر چهارشنبه در نشست تخصصی تولید و تجارت پنبه در محل اتاق بازرگانی گرگان، اظهار داشت: باتوجه به اینکه پنبه در فعالیت نساجی حرف اول را می‌زند، ضرورت دارد مسئولان در حمایت از تولید پنبه کشور توجه بیشتری داشته باشند.
به گفته وی؛ امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال مزین شده است و تحقق این شعار برای صنعت نساجی حرف اول را می‎زند تا از سرمایه این صنعت بیشتر بهره مند شویم.
وی از برنامه ریزی برای تولید ۲۱۰۰ هزار تن نخ نساجی در سال ۹۶ خبر داد و گفت: برای این میزان نیاز به ۱۰۵ هزار تن پنبه محلوج در کشور داریم.
محرابی همچنین با بیان اینکه در انتهای برنامه ششم توسعه نیاز به ۳۰۰ هزار تن نخ نساجی در کشور داریم، افزود: باید برای تولید آن، ۱۵۰ هزار تن پنبه محلوج باید تولید شود.
مدیرکل نساجی وزارت صنعت، معدن و تجاری اضافه کرد که به وزرات جهادکشاورزی قول می‌دهیم که کل پنبه تولیدی کشور را با کیفیت مختلف خرید کنیم.
وی با بیان اینکه سال گذشته تمامی پنبه‎ای که داشتیم مصرف کردیم، افزود: سال قبل ۴۰۰ هزار تن پنبه از داخل کشور تامین شد و مقدار ۵۷ هزار تن نیز برای تولید نخ پنبه از خارج وارد شد.
محرابی؛ پنبه را ماده اولیه و استراتژیک صنعت نساجی بیان کرد و گفت: باید حمایت از تولید داخلی پنبه تقویت شود چون ازبکستان نیز اعلام کرده تا سه سال دیگر نمی تواند پنبه موردنیاز صنعت نساجی کشور ما را تامین کند.
وی در خصوص صادرات اظهارداشت که سیاست برای توسعه صادرات پوشاک ، استفاده از پارچه‎های پنبه‎‎ای است و لذا پنبه بسیار برای ما حائز اهمیت بوده و باید راهکاری ارائه بدهیم که کشاورز نسبت به کشت محصول پنبه اطمینان داشته باشد.
به گفته وی؛ نیاز است که به صنعت نساجی با دید دیگری دیده شود و امید داریم تعاملات باعث رشد و شکوفایی صنعت نساجی کشور شود.
استان مرزی گلستان واقع در شمال ایران در گذشته از قطب های مهم تولید پنبه در کشور به شمار می‌رفت و چند سالی بوده که با برنامه ریزی مسئولان و همت کشاورزان، این کشت دوباره در حال رونق است.
کشاورزان این استان بر روی افزون بر ۶۵۰هزار هکتار زمین به کشت و زرع محصولات مختلف همچون گندم، جو، پنبه و دانه های روغنی اشتغال دارند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

فروش ماشین‌آلات نساجی دست دوم باکیفیت

شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائه‌دهنده ماشین‌آلات نساجی دست دوم با…

3 روز ago

برنامه ریزی کامل سرویس و نگهداری پیشگیرانه ماشین آلات ریسندگی – کاردینگ

مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…

5 روز ago

نساجی زیر تیغ واردات

سید شجاع‌الدین امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه در…

1 هفته ago

رشد ۱۳ درصدی صنعت نساجی کشور

ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اعلام کرد: در هشت‌ماهه نخست…

1 هفته ago

نمایشگاه بین‌المللی نساجی یزد؛ پل ارتباطی تولیدکنندگان داخلی و بازار جهانی

دكتر محمد ميرجليلي: مدير نمایشگاه نساجی و پوشاک استان یزد و مدیرعامل شركت مهندسي تحقيقاتي…

2 هفته ago

استقبال گسترده از نمایشگاه Garment Tech استانبول (ویدیو)

سامانه دعوت آنلاین نمایشگاه Garment Tech استانبول که به نمایش جدیدترین فناوری‌ها در صنعت پوشاک…

2 هفته ago