رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی گفت: ۶۵۰ واحد نساجی در تبریز فعالیت می کند.
محمدجعفر عظمایی با بیان اینکه از زمان تاسیس نخستین کارخانه ریسندگی و بافندگی به شکل مدرن در تبریز بیش از یکصد سال می گذرد، افزود: از آن زمان بر رونق و توسعه این صنعت افزوده شده اما امروزه شاهد به تعطیلی کشیده شدن این واحدها هستیم.
وی گفت: با این حال آذربایجان شرقی به ویژه تبریز، همچنان قطب صنعت بافندگی کشور محسوب می شود و در زمینه تولید حوله، کش، قیطان و نوار فعالیت های خوبی در جریان است.
عظمایی بهره گیری از ماشین آلات فرسوده، کمبود نیروی انسانی متخصص، واردات بی رویه، کمبود نقدینگی و قاچاق کالا را از عمده مشکلات این بخش عنوان کرد.
وی گفت: این صنعت در کشور به پشتوانه سابقه چندین هزار ساله دارای مزایای بسیاری است که راه را برای توسعه و پیشرفت آن هموار می کند.
عظمایی دسترسی به منابع تامین مواد اولیه مورد نیاز را بزرگ ترین مزیت این صنعت در کشور دانست و افزود: امکان کاشت پنبه به عنوان مهم ترین و قدیمی ترین ماده اولیه مورد نیاز این صنعت در کشور وجود دارد و در صورت رفع موانع یاد شده و رشد تولید پنبه می توان شاهد شکوفایی مجدد این صنعت در کشور باشیم.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان یادآوری کرد: صنعت پوشاک و نساجی در زمره تولیداتی جای گرفته که با وجود مزایای بسیار آن نظیر اشتغال زایی بالا و ارز آوری، نیاز به توجه و سرمایه گذاری بیشتری در مقایسه با دیگر صنایع دارد.
وی ادامه داد: با این حال کم توجهی به صنعت پوشاک و نساجی در ایران موجب شده این صنعت در سال های اخیر نه تنها رشد نکند بلکه با رکود مواجه شود.
در حاشیه دومین دوره نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول با دکتر محسن صادقیان، مدیر بازرگانی…
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…