Categories: اخبار نساجی

۷۰درصد کارجویان فاقد مهارت هستند

مدیرکل سازمان آموزش فنی و حرفه ای استان تهران با اعلام اینکه در سال جاری برای کارجویان تهرانی و البرزی ۹۰ میلیون نفر ساعت آموزش ارائه می شود، از تشکیل شورای سیاست گذاری سازمان ملی مهارت در دولت خبر داد و گفت: ۷۰درصد کارجویان فاقد مهارت هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حیدرعلی عبادی امروز سه شنبه در یک نشست خبری به تشریح جدیدترین برنامه های فنی و حرفه ای و آموزش های مهارتی در کشور پرداخت و گفت: در حال حاضر ۱۰ برابر آموزش های تئوری در کشور برای مهارت آموزی هزینه می شود.

مدیرکل سازمان فنی و حرفه ای استان تهران اظهار داشت: در حال حاضر ۷۰ درصد کل آموزش های فنی و حرفه ای به صورت عملی و ۳۰ درصد نیز به صورت تئوری است.

عبادی با بیان اینکه هم اکنون بیش از ۷۰ درصد افرادی که در ادارات کار به عنوان کارجو ثبت نام می کنند فاقد مهارت هستند، افزود: هم اکنون ارائه آموزش های فنی و حرفه ای در کلیه مراکز کشور رایگان است.

این مقام مسئول در سازمان فنی و حرفه ای استان تهران از ارائه خدمات آموزشی به ۴۲۰ حرفه در ۳۰ رشته خبر داد و گفت: تعداد افرادی که در استان های تهران و البرز به صورت سالیانه آموزش می بینند ۳۰۰ هزار نفر هستند.

وی ادامه داد: برای سال جاری باید ۹۰ میلیون نفر ساعت آموزش ارائه کنیم که تاکنون در حدود ۷۰ میلیون نفر ساعت آموزش ارائه شده است.

مدیرکل سازمان فنی و حرفه ای استان تهران از فعالیت ۵ هزار و ۵۰۰ مرکز آموزش فنی  حرفه ای آزاد در کشور سخن گفت و بیان داشت: هم اکنون ۳۰ مرکز بزرگ فنی و حرفه ای در کشور فعال است.

عبادی از عضویت ایران در سازمان جهانی مهارت در کنار بیش از ۵۰ کشور جهان خبر داد و اظهار داشت: هدف اصلی این سازمان، ارتقاء سطح مهارت ها، ترغیب جوانان به کسب مشاغل حرفه ای و تبادل تجربیات کشورها است.

این مقام مسئول در فنی و حرفه ای استان تهران از حضور ایران در تمام مسابقات جهانی مهارتی پس از سال ۷۹ خبر داد و بیان داشت: تاکنون جوانان ایرانی در ۶ دوره این مسابقات حضور یافته اند و امسال نیز برای انتخاب شدن در مسابقات ۲۰۱۳ آلمان به دنبال برگزاری مسابقات ملی هستیم.

وی از برگزاری مسابقات ملی مهارت بین ۴۹۱ نفر در ۲۶ رشته مهارتی خبر داد و تاکید کرد: در آخرین دوره از مسابقات برگزار شده، ایران در بین ۵۱ کشور به مقام ششم جهان دست پیدا کرد.

مدیرکل سازمان فنی و حرفه ای استان تهران تصریح کرد: در قالب سفر هیئت دولت به استان تهران، ۱۸ مصوبه برای ایجاد مراکز جدید آموزش فنی و حرفه ای داشتیم که هم اکنون به دلیل عدم تامین زمین مناسب، کارها نیمه تمام مانده است.

به گفته عبادی، هم اکنون ۹۰ درصد از کسانی که در مراکز تخصصی فنی و حرفه ای کشور آموزش دیده اند شاغل و جذب بازار کار شده اند.

این مقام مسئول در فنی و حرفه ای از تشکیل شورای سیاست گذاری برای سازمان فنی و حرفه ای متشکل از برخی وزرا، روسای دانشگاه ها، معاونان رئیس جمهور و برخی دیگر از سازمان های ذیربط خبر داد و گفت: از این طریق برای نحوه عملکرد سازمان ملی مهارت، برنامه ریزی خواهد شد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

پنبه: چالش خرید تضمینی و آینده کشاورزی در ایران

مدیرعامل صندوق پنبه گفت: با توجه به خرید وش پنبه کمتر از قیمت تضمینی از…

9 ساعت ago

سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران

سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران فرصتی برای ارتباطات با تاجران بین المللی…

2 روز ago

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

5 روز ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

1 هفته ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

1 هفته ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

1 هفته ago