گلنار نصراللهی مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنایع، با بیان این مطلب افزود: هم اکنون در این تعداد واحد نساجی با سرمایهای بالغ بر ۳۴ هزار میلیارد ریال بیش از ۳۰۰ هزار نفر مشغول به کار هستند.
وی اظهار داشت: این کارخانجات ۹ درصد اشتغال کشور و هفت درصد سرمایه گذاری را در اختیار دارند و سهم ارزش افزوده آنها بین چهار تا ۵/۴ درصد است.
مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنایع و معادن در ادامه با اشاره به صادرات محصولات نساجی گفت: در مجموع طی دو ماهه ابتدای امسال بیش از ۱۵ هزار و ۹۷۵ تن به ارزشی بالغ بر ۱۱۱ میلیون دلار محصولات مرتبط با صنایع نساجی و پوشاک صادر شده است.
به گفته مهندس نصراللهی، بررسی ها حاکی از آن است که صادرات پوست، چرم و پوست های نرم و اشیای ساخته شده از این مواد حدود پنج هزار و ۱۲۹ تن به ارزش ۱۹ میلیون و ۲۳۱ هزار دلار و میزان صادرات کفش، کلاه، پر و اشیاء ساخته شده از آن حدود یک هزار و ۹۱۱ تن به ارزش ۹ میلیون و ۵۰ هزار دلار بوده است. وی افزود: براساس آمارها، میزان صادرات مواد نساجی و مصنوعات از این مواد حدود چهار هزار و ۹۳۷ تن به ارزش ۲۲ میلیون و ۷۲۲ هزار دلار و فرش و سایر کفپوشها از مواد نسجی سه هزار و ۹۸۰ به ارزش ۶۰ میلیون و ۴۷۶ هزار دلار بوده است.
مهندس نصراللهی همچنین درخصوص میزان تولیدات چرمی در کشور طی سال گذشته اعلام کرد : تولید چرم سبک در سال ۸۶ حدود ۶۵ میلیون فوت مربع و چرم سنگین بیش از ۴۶ میلیون فوت مربع یعنی ۴۴ تا ۴۶ درصد ظرفیت اسمی بوده است که با احتساب این میزان تولید ، سهم ایران در تولید جهانی ، برای چرم سبک ۴۵ / ۱ درصد و برای چرم سنگین ۴ / ۰ درصد است .
وی با اشاره به فعالیت ۲۸۰ واحد تولیدی در صنعت چرم ایران گفت : هم اکنون ظرفیت اسمی چرم سبک ۱۴۶ میلیون فوت مربع و چرم سنگین ۱۰۰ میلیون فوت مربع است .
مدیرکل دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنایع و معادن درخصوص وضعیت تولید پنبه در کشور نیز گفت : با وجود افزایش حقوق ورودی پنبه در دو سال اخیر با وجود کاهش تولید پنبه داخلی ، میزان واردات پنبه افزایش یافته و در عین حال کل پنبه داخل نیز خریداری شده است .
مهندس نصراللهی تصریح کرد : درحالیکه تولید جهانی پنبه ۲۵ میلیون تن است، با توجه به وجود خشکسالی ، پیشبینی تولید پنبه در کشور برای امسال حدود ۶۰ هزار تن است.
وی در پایان خاطرنشان کرد : برای حمایت از تولید پنبه پیشنهاد میشود حقوق ورودی این محصول به چهار درصد کاهش یافته و با استفاده از قیمت تضمینی و پرداخت یارانههای مستقیم به کشت پنبه از تولید این محصولات به جدیت حمایت شود.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…