Categories: مد و پوشاک

Calderia تولید چین ، تحت برند انگلستان

نمایشگاه منسوجات خانگی فرانکفورت آلمان Heimtextil 2012

 

همه می دانیم چین بزرگترین و قدرتمندترین کارخانه جهان است و قطعا در صنعت نساجی نیز چین یکی از قطب های بزرگ به حساب می آید. در طی دهه گذشته به طور مداوم کارخانجات تولیدی اروپا به برکت اندیشه جهانی صاحبان صنعت، به کشورهای آسیایی منتقل شده است و در این بین چین یکی از مقاصد اصلی است. در صنعت منسوجات خانگی هم سالهاست که این همکاری منافع زیادی را نصیب هر دو طرف کرده است.

قطعا اروپایی ها نمی توانند تولیدات با کیفیت خود را با قیمت چینی ها تولید کنند و از طرف دیگر هم چینی ها هنوز نتوانسته اند برندهایی قوی وصاحب نام در بازارهای جهانی ایجاد کنند.
بنابراین یکی با قیمت ارزان تولید می کند و دیگری با استفاده از قدرت برند و نفوذ خود در بازار کالا را به فروش می رساند. این شیوه ای از همکاری دوطرفه و تجارت جهانی است که به خوبی در نمایشگاه توانستم مصداق های روشنی از آن را پیدا کنم.
شاید تا چند سال پیش اروپایی ها و برندهای مغرور آنها نمی خواستند به طور واضح اعتراف کنند که کالاهایشان در چین تولید می شود امّا امروز در نمایشگاه منسوجات خانگی آلمان پرچم های دو کشور را نصف می کنند و به هم می دوزند و روی مارک های تولیدات خود استفاده می کنند. نیمی از پرچم ستاره های چینی است و نیمی دیگر نوارهای قرمز پرچم انگلستان!! یکی از این شرکت ها که امسال در نمایشگاه منسوجات خانگی فرانکفورت ملاقات کردم شرکت انگلیسی  Calderia است. این شرکت یکی از پرسرعت ترین شرکت های این صنعت از نظر پیشرفت و توسعه است و در سه کشور انگلستان، چین و آمریکا حضور فعالی دارد. مقر این شرکت در شهر لیورپول است. جالب اینکه در حین برگزاری نمایشگاه تولیدکنندگان برنامه های مستند شبکه تلویزیونی بی بی سی به غرفه این شرکت سری زدند تا مقدمات تهیه دو مستند یک ساعته از روند موفقیت این شرکت را به تصویر بکشند.

غرفه این شرکت در نمایشگاه منسوجات خانگی فرانکفورت آلمان بالغ بر ۲۴۰ متر مربع وسعت داشت. این شرکت برای هشتمین بار حضور خود در نمایشگاه بزرگHeimtextil  را تجربه می کرد .
تولیدات این شرکت طیف وسیعی از منسوجات خانگی مانند کلکسیون های بسیار زیبای پرده ، کلکسیون های بسیار زیبای آشپزخانه ، حوله ، کوسن ، تشک و ملحفه و . . . است.

این شرکت از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۱ به صورت همکاری دو جانبه با شرکت نساجی ژی جیانگ شنگ چین تولیدات خود را به بازار عرضه می کرد امّا در سال ۲۰۱۲ ، Calderia  شرکت چینی را به طور کامل خریداری کرده است .
متاسفانه صنعت نساجی کشور ما با همه پتانسیل هایی که در این بخش دارد به دلیل سوء مدیریت ها و بی توجهی عده ای نابخرد نتوانسته خود را مطرح کند اما کشورهای دیگر از این موقعیت به خوبی سود می برند. در گزارش های بعدی اطلاعات جامع تری را در رابطه با پیشرفت های صنعت منسوجات خانگی در جهان و آسیا از نظر می گذرانید.

 

 

Heimtextil همواره رو به پیشرفت

پارچه های چاپی زیبا ۲۰۱۲

طرح های پارچه با المانهای طبیعی- کاری از استودیو طراحی پارچه Lunn

طرح ها پارچه ۲۰۱۲ به روش چاپ روی پارچه

طرح های پارچه بسیار زیبا از Lunn Studio

طرح های پارچه ، طراحی توسط طراح پارچه Ludvic Yanub

روش تافتینگ دستی Hand Tufting – دانلود فیلم

Calderia تولید چین ، تحت برند انگلستان

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

20 ساعت ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

21 ساعت ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

4 روز ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

7 روز ago

قاچاق و واردات بی رویه پوشاک، صنعت نساجی کشور را تهدید می‌کند

قاچاق پوشاک؛ چالشی برای رقابت‌پذیری صنعت نساجی داخلی مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی…

1 هفته ago

۶ هزار میلیارد ریال تجهیزات جدید برای کارخانه نساجی بروجرد خریداری شد

نساجی بروجرد؛ توسعه ۱۶۶ درصدی و نیاز به حمایت بیشتر برای حفظ برند ملی فاطمه…

1 هفته ago