برای رونق اقتصاد باید هزینه های اضافی کاهش یابد
یک کارشناس اقتصادی توجه به ارزش پول ملی را مهم ترین عامل در خروج از رکود اقتصادی ذکر کرد و گفت: کاهش ارزش پول ملی از اواخر سال ۹۰، برای اقتصاد ایران یک فاجعه بود زیرا سبب افزایش هزینه ها، کاهش ارزش سرمایه های ملی و کاهش درآمدهای مردم شد.
محمد باقر صدری در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا، اظهار داشت: توجه به استفاده بهینه از بیت المال و مصرف درست آن نیز یکی دیگر از راه های خروج کشور از رکود اقتصادی است.
این کارشناس اقتصادی تصریح کرد: امروز در کشور ما دولت ها به بیت المال به عنوان پول توجیبی نگاه می کنند زیرا این منابع در جایی که باید صرف نمی شود، در صورتی که برای خروج از رکود فعلی باید به این مساله توجه کرد و هزینه کرد دولت ها باید از بیت المال و در جهت کمک به رشد تولید کشور و بهبود شرایط اقتصادی باشد.
صدری خاطرنشان کرد: صرفه جویی نیز باید در راس کارهای دولت قرار گیرد و دولت باید در جهت کاهش هزینه ها گام بردارد.
وی ادامه داد: متاسفانه از دولت های گذشته تاکنون هزینه هایی صورت گرفته که ضرورتی برای آنها وجود ندارد لذا با توجه به مشکلاتی که برای انتقال پول به کشور وجود دارد، دولت و سازمان های دولتی باید هزینه های اضافی و سربار را کاهش دهند.
وی مبارزه با فساد را یکی از راه های رسیدن به رونق اقتصادی ذکر کرد و افزود: باید با کسانی که با ابزار فساد اقتصادی، بخش اعظم ملت را در تنگنای معیشتی قرار می دهند، برخورد شود.