احداث بزرگترین موزه فرش ایران در تبریز
به گزارش وقت نیوز، مهندس محمد صادق پورمهدی در بازدید از این پروژه بر تجهیز این ساختمان به سیستم های هوشمند و نیز ترجمه زنده و همزمان اطلاعات مورد نیاز به گردشگران و بازدیدکنندگان تاکید کرد.
وی با قدردانی از مهندسان و عوامل اجرایی این پروژه از آنان خواست همه زیرساخت های لازم فنی و ارتباطی از جمله فیبر نوری و سایر تجهیزات فنی برای طرح های توسعه این پروژه در آینده تعبیه شود.
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اقدامات انجام شده و پیشرفت کار بر سرعت عمل پیمانکار و کارفرما تاکید کرد و گفت : بر اساس برنامه زمان بندی این پروژه باید تا مهر ماه تکمیل و برای بهره برداری آماده شود.
پورمهدی ادامه داد : با توجه به حل مشکل فی مایین این پروژه با شهرداری هم اکنون هیح بهانه ی برای تاخیر در فرایندهای اجرایی و تکمیلی آن وجود ندارد و لازم است به گونه ی پیش رود تا هرچه زودتر بتوانیم این موزه را به بهره برداری برسانیم .
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به برنامه های استان برای تبریز ۲۰۱۸ گفت : ضرورت تسریع و تکمیل موزه فرش و راه اندازی آن از این زوایه هم برای استان و کشور حائز اهمیت است که باید مورد توجه قرار گیرد.
موزه فرش تبریز در زمینی به مساحت ده هزار مترمربع و در جنب موزه تازیخی و فرهنگی آذربایجان ساخته می شود و به گفته مسوولان پروزه تاکنون بیش از ۸۰ درصد کارهای آن انجام شده و بقیه عملیات تکمیلی به سرعت در دست اجراست.
درطرح موزه فرش تبریز که در چهار طبقه احداث می شود سالن آمفی تئاتر ، محزن فرش ، قرنطینه فرش ف آژماشگاه های خشک و تر ، کارگاه های مرمت ، آماده سازی ، شستشو ، اتاق BMS ، فضاهای اداری و گالری فرش با امکانات برگزاری نمایشگاه های موقت منظور شده است .
کارهای اجرایی ساخت موزه فرش تبریز در سال ۸۹ آغاز شده بود اما این پروژه مهم هم همانند صدها پروژه عمرانی دیگر استان تا روی کار آمدن دولت تدبیر و امید یا متوقف بود و یا عملیات آن به کندی پیش می رفت .
با وجود محدودیت های مالی بیشتر کارهای اجرایی این پروژه در دوسال اخیر انجام شده و بخش عمده اعتبارات مورد نیاز آن با تدبیر از منابع محلی و دولتی تامین شده است .