اخبار فرش ماشینی
با پوشاک هم می توان رکورد زد!
برای خلاقیت و سرگرمی مردم زیادی به گینس روی میآورند، پوشاک هم از جمله مواردی است که در رکوردهای جهانی گینس موارد زیادی دربارهی آن میتوان پیدا کرد!
بزرگترین ژاکت دنیا 10 متر و 16 سانتیمتر عرض دارد و طول آن به 13 متر و 60 سانتیمتر میرسد. طول آستینهای این ژاکت هم 6 متر و 60 سانتیمتر است! این ژاکت در سال 2010 در شهر لیما در کشور پرو بافته شده است.
کلاه هم در شمار پوشاکی است که در گینس با آن رکورد ثبت کردهاند. این رکورد مربوط به یک شعبده باز است که از یک کلاه 300 خرگوش بیرون آورده است.
دستکش هم دیگر لباسی است که در گینس برای آن رکورد ثبت شده است. این دختر کوچک که تینا والتن نام دارد، 27 دستکش را همزمان در دستش کرده است و رکورد دار انجام این کار در گینس است.
پوشیدن چندین جوراب هم از جمله کارهایی است که کودکان با آن در گینس رکورد زدهاند. در ژانویه سال 2009 این پسر کوچک که در مدرسه ابتدایی تحصیل میکرد، 102 جوراب را همزمان پوشید!
اشتراک رایگان سالانه مجله کهن
جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید



