اخبار نساجی

جزئیات کاهش تولید پتروشیمی در سال ۹۲/ پتروشیمی: گاز برای تولید نداشتیم

 

یک مقام مسئول در شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه امسال تولید محصولات پتروشیمی ایران ۵ میلیون لیتر کمتر از اهداف تعیین شده است، اعلام کرد: یکی از دلایل کاهش تولید پتروشیمی ایران به حدود ۴۰ میلیون تن در اختیار نداشتن گاز کافی به ویژه در فصل زمستان بود.

فروردین ماه سال جاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی با انتشار گزارشی، اعلام کرده بود: سالجاری تولید واقعی پتروشیمی کشور به ۵۰ میلیون تن افزایش می‌یابد بر این اساس پیش بینی می‌شود میزان محصولات قابل فروش در سالجاری به ۳۶ میلیون تن برسد.

از این رو برای سال ۱۳۹۲ باید میزان فروش پتروشیمی به بازارهای داخلی به ۱۹ میلیون تن و میزان صادرات تا مرز ۱۷.۴ میلیون تن افزایش می یافت.

علاوه بر این سال گذشته در حالی ۹ طرح همچون پی.وی.سی اروند، پلی اتیلن سنگین کرمانشاه، فاز اول اتیلن کاویان، بوتن-۱ جم و فاز اول خط لوله اتیلن غرب در مدار بهره برداری قرار گرفته بود که در ۶ ماهه دوم سال جاری تنها واحد پلی اتین پتروشیمی ایلام در راه اندازی شده است.

برای سال جاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی همچنین به منظور صادرات ۱۷.۴ میلیون تن محصول پتروشیمی با ارز آوری به‌طور تقریبی حدود ۱۳ میلیارد دلاری برنامه‌ریزی کرده است.

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

علی محمد بساق زاده مدیرکنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی در جمع خبرنگاران با اشاره به وجود چالش های مختلف برای تولید محصولات پتروشیمی در سال ۹۲، گفت: تولید محصولات پتروشیمی ایران تا پایان سال به ۴٠ میلیون تن خواهد رسید.

این مقام مسئول افزود: تامین نیاز داخل امسال نیز اولویت اول صنعت پتروشیمی بود و پس از آن صادرات قرار داشت که به دلیل تحریمهای موجود، آسیا و افریقا مقاصد بزرگ صادراتی ما بود، تصریح کرد: با توجه به لغو تحریم‌ها برنامه‌ریزی‌های لازم برای بازاریابی و حضور در بازارهای اروپایی در سال ١٣٩٣ در حال نهایی شدن است.

بساق زاده با یادآوری اینکه امسال در نظر داشتیم حدود ۴۵ میلیون تن تولید داشته باشیم، تاکید کرد: به دلیل برخی مشکلات موجود از جمله کمبود خوراک گاز در فصل زمستان رقم ۴۵ میلیون تن محقق نشد .

مدیرکنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: امسال به دلیل مقاصد متعدد صادراتی مشکلی بابت جابه جایی پول نداشتیم و ارز حاصل شده برای تامین کالاها و قطعه های مورد نیاز صنعت و بخشی نیز برای سرمایه گذاری اختصاص می یابد.

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×