اخبار نساجی

حجم مبادلات تجاری ایران و چین به ۳۱میلیارد دلار رسید

 

حجم مبادلات تجاری ایران و چین به 31میلیارد دلار رسید

    سفیر جمهوری خلق چین در ایران گفت: ارزش مبادلات تجاری میان دو کشور در ۱۰ ماهه سال ۲۰۱۳ میلادی به ۳۱ میلیارد دلار رسید.
به گزارش ایرنا، یوهانگ یانگ شامگاه دوشنبه در دیدار با تجار زنجانی افزود: میان تجار چینی و ایرانی برای افزایش مبادلات تجاری، علاقه متقابل بسیاری وجود دارد.

وی با یادآوری اینکه ارزش مبادلات تجاری دو کشور در سال ۲۰۱۲ به ۳۶ میلیارد دلار رسید اظهار کرد: ارزش مبادلات تجاری ۱۰ ماهه سال ۲۰۱۳ نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۵/۳ درصد افزایش داشته است.

سفیر جمهوری خلق چین در ایران، گفت: در صورتی که چین بزرگترین شریک تجاری ایران نباشد، به حتم یکی از بزرگترین شرکای تجاری جمهوری اسلامی خواهد بود.

وی خاطر نشان کرد: هر دو کشور برای افزایش مبادلات تجاری دارای ظرفیت های بسیاری هستند که باید مورد بهره برداری قرار گیرند.

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

یانگ ادامه داد: در افزایش حجم مبادلات تجاری، نه فقط شرکت های دولتی که بخش خصوصی هر دو کشور نیز می تواند فعالانه وارد میدان شوند.

سفیر جمهوری خلق چین در ایران در دیدار با استاندار زنجان نیز گفت: ظرفیت همکاری میان تجار چینی و زنجانی بسیار بالا است.

یوهانگ یانگ افزود: پروژه های قابل توجه و مهمی در زنجان وجود دارد که می توانند فرصت مناسب برای سرمایه گذاران و تجار چینی باشند.

وی خواستار تبادل اطلاعات دقیق تر در زمینه پروژه های سرمایه گذاری بزرگ زنجان شد.

یانگ پروژه سد مشمپا را طرحی بزرگ برای سرمایه گذاری خواند و فرصتی مغتنم برای حضور تجار چینی در این استان عنوان کرد.

سفیر جمهوری خلق چین در ایران نیروگاه های سیکل ترکیبی زنجان را از دیگر فرصتی های ویژه برای ورود سرمایه گذاران چینی به این استان برشمرد و بر لزوم بررسی طرح دو خطه کردن راه آهن تهران – میانه تاکید کرد.

سفیر جمهوری خلق چین در ایران به برنامه سفر به استان های مختلف ایران اشاره کرد و بهره گیری ظرفیت های مختلف موجود در جمهوری اسلامی را مستلزم معرفی این توانمندی ها به شرکت های بخش خصوصی خواند.

وی ظرفیت استان های مختلف برای افزایش مبادلات تجاری را زیاد برشمرد و از تمایل تجار چینی برای سرمایه گذاری مشترک با سرمایه گذاران ایرانی خبر داد.

یانگ هدف از سفر به استان زنجان را آشنایی با تجار زنجانی و مذاکره در زمینه مشکلات تجاری موجود میان دو طرف برشمرد.

نماینده سد و نیروگاه سازی چین نیز در این دیدار، شرکت آب و برق ملی چین ˈشین هوواˈ را دارای فعالیتی گسترده در زمینه زیرساخت ها برشمرد و این شرکت را دارای رتبه پنج در چین و ۲۰ در جهان در زمینه انرژی خواند.

هوا شنگ خاطر نشان کرد: شرکت شین هووا آماده است تا در زمینه ساخت سد و نیروگاه های برقی با تجار زنجانی و ایرانی همکاری متقابل داشته باشد.

وی ادامه داد: این شرکت هم اکنون در بیش از ۱۰۰ کشور در حال اجرای پروژه های مختلف است و از سال ۲۰۰۱ وارد بازار ایران شده است.

شنگ احداث سد بختیاری را اولین طرح این شرکت در ایران خواند و از مشارکت شرکت شین هووا برای احداس سد مشمپا در زنجان خبر داد.

نماینده سد و نیروگاه سازی چین، گفت: هر دو طرف چینی و ایرانی امیدوار هستند که بتوان در آینده به تبادل فناوری و مهندسی قابل توجهی دست بزنند.

وی افزود: هم اکنون این شرکت برای ساخت سد و شبکه زهکشی مشمپا به صورت ECFاقدام به عقد قرار داد با شرکت آب منطقه ای زنجان کرده است.

شنگ یادآوری کرد: امید می رود با اتمام پروژه سد مشمپا بتوان در زنجان، طرح های زیر بنایی دیگری نیز اجرا کرد.

نماینده شرکت cccc، نیز در این دیدار گفت: این شرکت در حوزه زیر ساخت ها به ویژه در بخش راه و ترابری فعالیت گسترده ای دارد.

علی حاج آقا زاده اضافه کرد: این شرکت دارای ۴۲ زیر مجموعه فعال در چین بوده و تا کنون پروژه های بین المللی بسیاری اجرا کرده است.

وی اظهار کرد: این شرکت در سال ۲۰۱۱ رتبه ۱۱ و در سال ۲۰۱۲ رتبه ۱۲ جهان را در اجرای طرح های زیر بنایی از آن خود کرده است.

حاج آقا زاده ارزش سرمایه این شرکت در پروژه های در دست اجرا را بیش از ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار برشمرد و شرکت cccc را دارای ۶۰ شعبه در کشورهای مختلف عنوان کرد.

نماینده شرکت cccc، گفت: این شرکت در ابتدا اقدام به اجرای طرح ها در کشورهای مختلف کرده و سپس شعبه ای در همان کشور راه اندازی می کند.

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×