اخبار نساجی

درخواست ارزی تجار هندی به سازمان توسعه تجارت ارسال شد

درخواست ارزی تجار هندی به سازمان توسعه تجارت ارسال شد

دبیر کل اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و تهران از ارسال نامه ای به سازمان توسعه تجارت برای تغییر اولویت ارز تخصیصی واردات چای بنا به درخواست بازرگانان هندی خبرداد .

‘ محمد مهدی راسخ ‘ روز شنبه در گفت وگو با ایرنا عنوان کرد: هم اکنون چای در اولویت ششم تخصیص ارز ( ارز حاصل از صادرات) قرارگرفته که بازرگانان هندی درخواست تغییر اولویت را به جایگاه نخست یعنی اختصاص ارز مرجع را دارند .

یادآور می شود هفته گذشته دو گروه از فعالان بخش خصوصی هند شامل حوزه چای و دارو به میزبانی اتاق تهران به ایران سفر کردند و با همتایان خود در بخش خصوصی به توافقات اولیه دست یافتند .

راسخ در ادامه عنوان کرد: فرایند مبادله کالا میان ایران و هند براساس روپیه تعیین شده است و هندی ها معتقدند برای ایجاد تعامل در این رویه باید ارز مرجع ۱۲۲۶ ریال به کالاهای آنها اختصاص یابد.

وی می گوید: یکی از نیازهای وارداتی ایران همواره چای بوده و بخش عمده نیاز داخل از محل واردات تامین می شود .بنابراین با توجه به درخواست طرف هندی و درعین حال مرغوب بودن چای این کشور به نظر می رسد زمان حاضر فرصت خوبی است تا بخش خصوصی نیاز کشور را از هند تامین کند .

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

راسخ گفت که بخش های خصوصی دو کشور به توافقات اولیه برای واردات چای و صنایع دارو و تجهیزات دارویی رسیدند .

به گزارش ایرنا ، وزیر جهاد کشاورزی در آخرین اظهار نظر خود درباره تولید و تامین چای گفت: میزان تولید چای داخل تامین کننده نیاز کشور نیست و فقط ۲۵ تا ۳۰ درصد نیاز داخلی تامین می شود، بنابراین ۷۰ تا ۷۵ درصد نیاز کشور باید وارد شود.

براساس برخی گزارش های رسمی کشور، میزان مصرف سالانه چای کشور ۱۰۰ هزار تن است و تولید داخلی چای نیز حدود ۳۵ تا ۴۰ هزارتن است .

یادآور می شود : اسفند ماه سال گذشته یک گروه ۸۶ نفره از هندوستان برای انجام مذاکرات تجاری به میزبانی اتاق تهران وارد کشور شد و پس از آن نیز اتاق تهران هیاتی ۵۶ نفره را به این کشور برای گفت وگو اعزام کرد سفر اخیر هیات های هندی در بخش های چای و دارو در قالب گروه های تخصصی صورت گرفته است .

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×