اخبار فرش ماشینی

رییس مرکز ملی فرش ایران: نگاه ملی کلید حل مشکلات فرش دستباف کشور است

 

رییس مرکز ملی فرش ایران گفت: عزم ملی و همراهی دست اندرکاران کلید حل مشکلات حوزه فرش دستباف کشور است.

به گزارش ایرنا ˈحمید کارگرˈ روز دوشنبه در نشست با اصناف و اتحادیه فروشندگان و تولید کنندگان فرش دستباف استان همدان افزود: نگاه ملی به حوزه فرش و درگیر کردن همه نهادها و دست اندرکاران فرش دستباف موجب رفع مشکل تولید کنندگان در کشور و به تبع آن در استان همدان می شود.

وی با بیان اینکه دقت در تصمیم گیری می تواند بسیاری از مشکلات فراروی فرش دستباف را از میان بردارد، یادآورشد: اتحادیه و اصناف تولید کننده و فروشندگان فرش دستباف برای بازاریابی، تجارت و شناساندن فرش دستباف باید از اهرم مدیران کشوری و استانی بهره گیرند.

رییس مرکز ملی فرش ایران فرهنگ سازی و نگاه هنری به فرش را از مهمترین عملکردها برای رفع رکود فرش دستباف عنوان کرد و گفت: همکاری مرکز ملی فرش ایران با اتحادیه صادرکنندگان و تولید کنندگان باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

وی استفاده از توان استانداران و مسوولان برای حمایت از تولید کنندکان و اصناف، استفاده از منابع انسانی و ظرفیت مالی استان را راهکار های موثر برای رفع مشکلات حوزه فرش کشور و استان همدان عنوان کرد.

کارگر در ادامه با اشاره به برخی مشکلات حوزه فرش دستباف کشور همچون نبود مواد اولیه مرغوب برای تولید فرش، تولید تابلو فرش ها بدون در نظر گرفت سلایق بازار و خریداران و بیمه قالبیافان گفت: امروز تولید تابلو فرش پدیده ای است که در کشور شکل گرفته که علاوه بر ایجاد اشتغال به لحاظ اجتماعی نیز مورد استقبال تولید گنندکان است.

رییس مرکز ملی فرش ایران گفت: تولید تابلو فرش اتفاق بسیار خوبی است اما باید تولید آن به سمت نیاز بازار و خریداران سوق داده شود تا موجب اشباع بازار فرش نشود.

وی در خصوص بیمه قالیبافان نیز اظهار کرد: هم اکنون انحرافاتی در بیمه این افراد وجود دارد که پایش آن موجب شناسایی قالیبافان واقعی و تقویت بازار فرش دستباف خواهد شد.

وی یادآورشد: پرداخت تسهیلات به صورت مستقیم به قالیبافان موجب رکود تولید فرش در کشور می شود و براساس برسی های انجام شده تسهیلاتی برای افزایش تولید در نظر گرفته شده که به تولید کنندگان و عوامل تولید اختصاص می یابد.

حدود یک میلیون نفر در حوزه فرش دستباف در کشور به صورت مستقیم و پاره وقت فعالیت دارند.

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×