فرماندار شهرستان آران و بیدگل بر ضرورت راه اندازی و تقویت کسب و کارهای اینترنتی و ICT پایه در شهرستان آران و بیدگل تاکید کرد
به گزارش مجله نساجی کهن به نقل از روابط عمومی فرمانداری آران و بیدگل، دکتر اسماعیل بایبوردی فرماندار شهرستان آران و بیدگل در بازدید جمعی از صاحبان صنعت فرش ماشینی و کارآفرینان شاغل در عرصه های ICT و IT این شهرستان از مراکز نوآوری هم آوا (آما) و شریف استیشن در تهران را تلاشی خردمندانه برای دورهم جمع کردن تیم های کارآفرین خلاق دانست و گفت: در شهرستان آران و بیدگل به دنبال عملیاتی کردن نظام دانایی به دارایی یا تبدیل علم و دانش به ثروت هستیم.
وی صنایع فرش ماشینی مستقر در این شهرستان را از افتخارات کشور و شهرستان آران و بیدگل خواند و گفت: پتروشیمی ها، فرش های دست بافت و ماشینی از جمله صنایعی هستند که می توان با استارت آپ ها و راه اندازی کسب و کارهای اینترنتی جدید تقویت کرد.
وی بر ضرورت تقویت زیست بوم فرش ماشینی و دستبافت در کارآفرینی و اشتغال زایی جوانان شهرستان آران و بیدگل تاکید کرد و گفت: فراهم کردن فضاهای کسب و کارهای نوین و دانش بنیان و انجام کارهای مشترک بین صاحبان صنایع مختلف و استارت آپ ها، فضایی برای هم افزایی بین این دو بخش را فراهم می کند.
فرماندار شهرستان آران و بیدگل با تاکید بر اینکه در این شهرستان نیاز به ایجاد دانش بنیان در حوزه های گردشگری و توریسم، نمک درمانی، ریگ درمانی و خورشید درمانی (انرژی درمانی) هستیم، گفت: امکان سنجی و انجام فراخوان از متخصصان و نخبگان نمک درمانی، ریگ درمانی و انرژی درمانی در دستور کار مسئولان این شهرستان قرار دارد.
وی بر ضرورت راه اندازی و تقویت کسب و کارهای اینترنتی و ICT پایه در شهرستان آران و بیدگل تاکید کرد و از صاحبان صنعت فرش ماشینی خواست با طراحی و راه اندازی فروشگاه های اینترنتی تحت عناوینی چون «دیجی فرش» یا «دیجی کارپرت» در دو بخش فرش ماشینی و دستبافت به توسعه این صنعت و هنر کمک کنند.
گفتنی است فرماندار شهرستان آران و بیدگل به همراه جمعی از صاحبان صنعت و کارآفرینان الکترونیک شهرستان در سفر یک روزه از مراکز نوآوری هم آوا (آما)، شریف استیشن و box تهران بازدید کردند.