اخبار نساجی

نخستین بانک مجازی ایران زیر ذره‌بین مجلس

هنوز ساعت آغاز به کار بانک‌ها شروع نشده است، ولی جمعیت زیادی از قشرهای مختلف بی صبرانه و در صفی طویل، عقربه های ساعت را نگاه می‌کنند.

به گزارش ایسنا، با باز شدن در و هجوم جمعیت، فضای شعبه به یک باره مملو از جمعیت می شود. انبوهی از فرم ها و کاغذهای کپی بر پیشخوان دیده می شود و کارکنان با ابزارآلات ابتدایی و ماشین حساب معمولی کلنجار می روند. به این ترتیب، یک روز پرتب و تاب برای بانک و مشتری کلید می‌خورد.

این تصویر دیرآشنای شعب بانکها طی سالهای گذشته بود، ولی اوضاع در طول زمان تغییر کرد. اکنون دیگر به ندرت چنین صحنه هایی را شاهدیم.

هیچ کس نمی تواند پیشرفت های قابل توجهی که در چند سال اخیر در صنعت بانکداری کشور رخ داده است را نادیده بگیرد. اکنون به مدد فناوری‌های نوین، دیگر نیازی نیست برای انجام برخی از امور بانکی خرد به طور مستقیم به شعبه مراجعه کنید.

به احتمال زیاد این خدمات دامنه افزونتری نیز خواهد یافت، اما بر اساس سیاستهای بانک مرکزی قرار بود فراتر از این حرکت کنیم و دو بانک بدون شعبه (مجازی) نیز در کشور ایجاد شود که ظاهراً اولین آنها یعنی بانک الکترونیکی آرین در گیر و دار تحولات اخیر بانکی بلاتکلیف مانده‌است.

در سال ۹۰ که می رفت نخستین بانک الکترونیکی ایران متولد شود، این تولد تا اطلاع ثانوی بدون ذکر دلیل مشخص به تعویق افتاده است و سهامداران، به خصوص سهامداران خرد، با مراجعه به هر مرجع ذی‌صلاح قابل دسترسی و نیز تماس با سایت‌ها و جراید، جویای وضعیت این بانک هستند.

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

در این میان مدیرعامل بانک الکترونیکی آرین اخیراً طی مصاحبه‌ای به سخنان اخیر رییس کل بانک مرکزی مبنی بر راه‌اندازی قریب الوقوع بانک اشاره کرده، اما ظاهراً بازخورد عملی از این مصاحبه ها مشاهده نمی شود.

در همین رابطه، سید حاجی محمد موحد، نماینده بهبهان در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون اصل ۹۰ گفته‌ است: افتتاح اولین بانک تمام الکترونیکی در ایران جرقه خوبی است، اما این موضوع اگر بخواهد تنها وعده باشد و عملی نشود، امر پسندیده‌ای نیست.

وی در پاسخ به این سوال که بانک آرین با بیش از سه هزار سهامدار حقیقی و حقوقی سرنوشتی بلاتکلیف دارد، سرنوشت این سهامداران تا چه زمانی مشخص می شود، افزود: تصمیمات باید با سرعت گرفته شود و اجرای آن هم باید با سرعت انجام شود.

وی گفت: مجلس شورای اسلامی، شورای پول و اعتبار و بانک مرکزی همواره به بحث پیشرفت در زمینه بانکداری الکترونیک توجه می‌کنند و سعی خود را بر این‌ می‌گذارند که این گونه مسائل با راه حل ها و سیاست های درست و بجا به ثمر برسد.

او از پیگیری این موضوع توسط شورای پول و اعتبار خبرداد وافزود: در صورت درخواست سهامداران، کمیسیون اصل ۹۰ مجلس آخرین وضعیت راه‌اندازی بانک الکترونیکی آرین را بررسی خواهد کرد.

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×