نوسازی دستگاهها و به روزشدن فنآوری کارخانههای نساجی
رییس اتحادیه پارچه فروشان تهران خواستار شد:
نوسازی دستگاهها و به روزشدن فنآوری کارخانههای نساجی
فنآوری کارخانههای نساجی ما قدیمی است و به منظور تولید پارچههای با کیفیت و مرغوب باید دستگاهها و تجهیزات آنها، نوسازی و مرمت شوند.
محمدحسین نورایی آشتیانی ـ رییس اتحادیه پارچه فروشان تهران گفت: هیچ مشکلی به لحاظ تولید پارچههای با کیفیت نداریم ولی برخی از کارخانههای نساجی به دلیل قدیمی بودن نیازمند نوسازی و بهسازی هستند که معتقدم اگرهمکاری لازم صورت گیرد و نسبت به مرمّت دستگاهها و به روز کردن فنآوری در این کارخانهها اقدام شود، در تولید پارچه با کیفیت اثرگذار است.
وی ادامه داد: به طور معمول پارچههایی که کیفیت خوبی دارند، وارد کشور نمیشوند و با وجود آنکه پارچههای خوب کت شلواری داریم و دو کارخانه مطّهر و مقدم جزو بهترین تولیدکنندگان پارچه هستند، اما متاسفانه سیل واردات پارچه های چینی و کرهای بازار را تحت تاثیر قرار میدهد.
نورایی آشتیانی از چادر و برخی لباسهای زنانه به عنوان عمدهترین پارچههای وارداتی نام برد و ادامه داد: متاسفانه در مورد چادر و پوشاک زنانه، ناچار به واردات هستیم و البته درصد کمی پارچه ملحفهای و رومبلی نیز از ترکیه وارد کشور میشود.
رییس اتحادیه پارچه فروشان تهران در ادامه درباره توافق مالیاتی اصناف و سازمان امور مالیاتی خاطرنشان کرد: واگذاری تعیین و دریافت مالیات به اتحادیهها یکی از اقدامات مبارک و موثری بود که با توافق وزارت اقتصاد و اصناف صورت گرفت و طرفین از انجام آن راضی هستند.
وی گفت: دو بند از این توافق نامه ظاهرا مورد تفاهم طرفین قرار نگرفته بود که در آخرین جلسه مربوطه این دو بند نیز مورد وفاق قرار گرفت و به زودی شاهد عملیاتی شدن آن در تمامی صنوف خواهیم بود.