چین، بازار مصرف کالاهای لوکس خود را از چنگ شرکتهای خارجی در می آورد
تهران- مارکهای مشهور مانند اورئال و گوسی در مسابقه خود برای سهم بردن از بازار ۳۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلاری چین، با رقیب جدیدی به نام مارکهای محلی چین رو به رو هستند.
به گزارش گروه اقتصادی ایرنا به نقل از پایگاه خبری بلومبرگ، شرکت ‘جاوا یونایتد شانگهای’ که بیش از یکصد سال از تاسیس آن می گذرد، سری جدیدی از کالاها از قبیل عطرهای ۱۵۹ دلاری (هزار یوانی) را می فروشد که بسته آنها توسط ‘دموس شیانگ’ نوه رهبر ملی گرا و ‘شیانگ کای شک’ نخستین رییس جمهوری تایوان امضا شده است.
شرکت ‘ایو’ که بیش از ۴۰۰ بوتیک دارد، تنها مارک پوشاک مردانه این شرکت را به مشتریانی از قبیل ‘زانگ یامو’ کارگردان چینی و ‘جت لی’ بازیگر هنرهای رزمی چین می فروشد.
دیگر مارکهای لوکس چین به جذب مصرف کنندگانی اهتمام می ورزند که به آیین های قدیمی و میراث فرهنگی غنی این کشور عشق می ورزند.
‘جی ونیائو’ رییس شرکت جاوا می گوید: صنعت چین، ۳۰ سال پیش بسیار عقب مانده بود و مصرف کنندگان دوست داشتند کالاهای خارجی بخرند.
وی معتقد است، کالاهای خارجی هنوز هم خوب هستند اما با توجه به مارکهای چینی که آنها را احاطه کرده اند، بقای آنها در این کشور دیری نخواهد پایید.
حرکت به سمت کالاهای با قیمت بالاتر، یک انتقال برای صنعت کالاهای مصرفی چین محسوب می شود.
همچنانکه مارکهای کالاهای مصرفی چین بیشتر طرفدار پیدا می کنند، شرکتهای تولید کننده، بیشتر به سمت تولید کالاهای لوکس متمایل می شوند.
‘اشوک سیتی’ رییس بخش شناخت مصرف کننده در شرکت تحقیقات بین المللی تی.ان.اس می گوید، دلیلی وجود ندارد که چین نتواند صنعت کالاهای لوکس خود را توسعه بدهد.
تقاضا برای کالاهای لوکس در چین، همزمان با افزایش سطح رفاه و رشد اقتصادی در این کشور که هم اکنون دومین قدرت اقتصادی بزرگ جهان محسوب می شود، افزایش یافته است.
بر اساس نتایج به دست آمده از مطالعات گروه مشاوران بوستون در سال گذشته، تعداد خانوارهای مرفه چین در سال ۲۰۱۰از یک میلیون و ۱۱۰ هزار خانوار افزایش پیدا کرده و ۳۱ درصد بیشتر شده است و چین در این زمینه به جایگاه سوم جهان صعود کرده و پس از آمریکا و ژاپن قرار دارد.