به گزارش خبرگزاری مهر، سید مهدی باقری با بیان اینکه آموزش به روش استاد- شاگردی در راستای ایجاد بسترهای لازم برای اشتغال پایدار انجام میشود، گفت: هماهنگی نظام آموزشی با بازار کار از دغدغههای نظامهای آموزشی است که نظام آموزش به شیوه استاد ـ شاگردی کاملاً مبتنی بر نیاز بازار کار است.
وی عنوان کرد: در روش آموزش استاد-شاگردی، با استفاده از توانمندی های بخش غیردولتی شایستگی ها و توانایی های مربوطه به یک شغل، در محیط کار واقعی و تحت نظر استادکار به شاگرد منتقل می شود و کارآموز با بازار کار و مشتریان و چگونگی بازاریابی نیز آشنا میشود.
باقری با اشاره به برگزاری ۲۱۵ دوره آموزشی با این روش در استان همدان بیان کرد: این آموزشها در ۱۲۸ کارگاه و در ۱۱۲ حرفه آموزشی به متقاضیان ارائه شده است.
وی با اشاره به تنوع رشتههای زیر پوشش این شیوه گفت: تعمیر موتورسیکلت، در و پنجره ساز آلومینیومی، تعمیرکار سیسمتهای تعلیق خودروهای سبک (جلوبندی ساز)، تعمیرکار برق خودرو، دریل کار و اره کار، جوشکار قطعات فولادی و تعمیرکار وسایل گاز سوز خانگی از جمله این رشته هاست.
وی گفت: تعمیرکار اتومبیل های سواری، لوله کش و نصاب وسایل بهداشتی، تعمیرکار خودروهای تجاری (سنگین و نیمه سنگین)، طراح و سازنده کانال های هدایت هوا، صافکاری قطعات بدنه اتومبیل، تعمیرکار رادیاتور نیز از جمله حرفههایی بودند که در استان همدان در قالب نظام استاد ـ شاگردی آموزش داده شدهاند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان همدان راسته دوز، قالی باف، معرق کار، آشپز هتل، مشبک کار، طراح نقشه فرش، نصاب در و کمد چوبی، پیرایشگر مردانه، کیف دوز، تعمیرکار ماشین آلات و ادوات کشاورزی، کارگر فنی مرغداری صنعتی، کابینت ساز چوبی، کشتکار گلخانه های خاکی، پرورش دهنده زنبور عسل را از دیگر حرفههای آموزش داده شده در قالب طرح استاد- شاگردی عنوان کرد.
وی درخصوص عملکرد این اداره کل در این بخش افزود: در سال گذشته به میزان ۸۴۶ هزار و ۱۶۷ نفرساعت آموزش به متقاضیان ارائه شد و استان همدان از استان های پیشرو در اجرای این شیوه نوین آموزشی در کشور بوده است.
باقری یادآور شد: آموزش های ارائه شده مطابق تمام یا بخشی از استاندارهای آموزشی سازمان اجرا شده و شاگرد در پایان دوره می تواند با مراجعه به مراکز معین شده در آزمون های سنجش مهارت شرکت نموده و درصورت قبولی گواهینامه مهارت دریافت کند.
روز اول نمایشگاه فرش و کفپوش استانبول (CFE) نقطه عطفی مهم در صنعت جهانی فرش…
سال ۲۰۲۵ نویدبخش سالی پر از فرصتها و چالشهای جدید برای صنعت فرش و کفپوش…
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…