بازنگری در مشاغل سخت و زیان‌آور مرتبط با صنایع نساجی

 

مهندس محمد مروج- رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع نساجی ایران- از بازدید معاون روابط کار از تعدادی کارخانه‌های مدرن صنایع نساجی به منظور بازنگری در مشاغل سخت و زیان‌آور مرتبط با صنایع نساجی خبر داد.

وی در گفتگوی اختصاصی با نساجی نیوز ضمن بیان مطلب فوق ادامه داد: قوانین مربوط به مشاغل سخت و زیان‌آور متعلق به سال‌های دور است که با توسعه و پیشرفت صنایع نساجی و نصب ماشین‌آلات مدرن در اغلب کارخانه‌های نساجی، بازنگری آن ضروری به نظر می‌رسد.

مهندس مروج یادآور شد: هنوز در برخی از واحدهای نساجی، ماشین‌آلات قدیمی وجود دارند که منشأ آلودگی‌های صوتی هستند اما این مشکل نیز با استفاده از گوشی‌های پیشرفته قابل رفع است.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع نساجی ایران ابراز امیدواری نمود که با تلاش‌های انجمن و وزارت کار، قوانین مربوط به مشاغل سخت و زیان‌آور در حوزه صنایع نساجی ساماندهی‌ شوند.

*تدوین استراتژی توسعه صنعت پوشاک

مهندس مروج در بخش دیگر این مصاحبه به تدوین استراتژی صنعت پوشاک نیز اشاره کرد و گفت: طبق قرارداد منعقد شده میان دفتر صنایع نساجی و پوشاک وزارت صنعت با دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سند استراتژی توسعه صنعت پوشاک توسط متخصصین و اساتید این دانشکده (به ویژه آقایان دکتر لطیفی و دکتر باقر زاده) در حال تدوین است و پس از تکمیل طرح در اختیار وزارت صنعت قرار خواهد گرفت.

وی آمادگی انجمن صنایع نساجی را جهت مطالعه و ارائه راهکارهای مورد نیاز طرح مذکور اعلام نمود و گفت: پروژه تدوین سند استراتژی توسعه صنایع نساجی با جدیت توسط انجمن دنبال می‌شود.

*کسر حق بیمه از بن خواربار

مهندس مروج با بیان این مطلب که سازمان تأمین اجتماعی به شدت دنبال کسری بودجه‌های خود است و به همین دلیل تمام تلاش خود را برای افزایش درآمدهای این سازمان انجام می‌دهد، اذعان داشت: بن خواربار از نظر قانون کار جزو پرداخت‌های انگیزشی است به این معنا که شامل بیمه نمی‌شوند و انجمن با تکیه بر این موضوع، عنوان کرد که فعلاً کارفرمایان، خارج از لیست این مبالغ را پرداخت کنند؛ ضمن این‌که موضوع فوق توسط آقای مهندس صالحی نیا به دیوان عدالت اداری ارجاع داده شده است و امیدوارم به نتایج مثبت منتهی شود.

وی به مذاکره کانون عالی کارفرمایان با سازمان تأمین اجتماعی در مورد کسر حق بیمه از بن خواربار نیز خبر داد.

مهندس مروج ، بزرگ‌ترین مشکل تمام صنایع کشور از جمله نساجی را ناکارآمدی سیستم‌های بانکی دانست و افزود: طبق آمار حدود ۷ هزار موسسه مالی و اعتباری غیرمجاز در حال فعالیت هستند که تعادل پولی و مالی کشور را برهم می‌زنند.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

4 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

5 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

6 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

6 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago

مزایا ومعایب شرکت های دانش بنیان

شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران به شرکت‌هایی اطلاق می‌شود که بر پایه دانش و فناوری‌های نوین…

2 هفته ago