اخبار نساجی

بدهی‌ ۱۶۰۰ میلیاردی وزارت نفت و نیرو به مپنا

خبرگزاری فارس: مدیرعامل گروه مپنا با بیان اینکه ایران به جمع شش کشور تولید کننده بزرگ توربین‌های نیروگاه‌های گازی پیوسته است گفت: شرکت توانیر ۱۰۰۰ میلیارد تومان از بابت فروش برق و وزارت نفت ۶۰۰ میلیارد تومان به مپنا بدهکار است.
خبرگزاری فارس: بدهی‌ ۱۶۰۰ میلیاردی وزارت نفت و نیرو به مپنا

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، عباس علی آبادی که به مناسبت سومین کنفرانس صنعت نیروگاه‌های حرارتی بعد از ماه‌ها در جمع خبرنگاران حاضر شده بود افزود: اهمیت برق در اقتصاد جهانی و اقتصاد ملی بر کسی پوشیده نیست و رشد صنعت برق، ایران را در جایگاه و رتبه هفدهم جهان قرار داده است.
وی با بیان بیان اینکه ایران در حال حاضر بزرگترین تولید کننده برق محسوب می‌شود، خاطرنشان کرد:در حال حاضر وجود سوخت‌های فسیلی فرصت مناسبی برای کشور فراهم کرده است که علاوه بر ایجاد اشتغال و افزایش درآمد ملی شرایط ممتازی برای مسئولان و اداره کشور فراهم کند.
علی آبادی گفت: در حال حاضر ظرفیت نصب شده برق در کشور ۶۲ مگاوات است و قدرت عملی نیروگاه‌ها ۴۳ هزار مگاوات است که این قدرت عملی در فصل تابستان بالاتر از قدرت عملی نیروگاه‌ها در فصل زمستان است.
مدیرعامل گروه مپنا با بیان اینکه نیروگاه‌های حرارتی کشور ۷۰ درصد انرژی برق در فصل تابستان را تأمین می‌کنند گفت: بعد از پیروزی انقلاب هر ۱۰ سال یکبار نیاز برق کشور به ۲ برابر می‌رسد اما به طور متوسط رشد برق در دو سال اخیر یک مقدار متحول‌تر شده است.

ایران در جمع ۶ تولید کننده بزرگ توربین‌های نیروگاهی

علی آبادی با بیان اینکه ایران با توجه به رشد نیاز برق در کشور در صنعت برق نیز پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته است گفت: ایران در حال حاضر به جمع ۶ کشور بزرگ تولید توربین‌های نیروگاه‌های حرارتی پیوسته است
وی افزود: صنعت برق کشور به درجه ای رسیده است که باید خود را راهبری کند بنابراین اگر بحث سیاسی و تحریم‌ها نباشد صنعت برق ایران که به درجه بالایی از بلوغ رسیده است می‌تواند دانش تکنولوژی‌های روز دنیا را نیز صادر کند.
وی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم ایران به جمع ۶ کشور تولید کننده توربین‌های بزرگ نیروگاه‌های گازی پیوسته بیراه نگفته‌ام چرا که این صنعت در دنیا انحصاری شده است بنابراین برای اینکه از بابت تحریم‌ها دچار مشکل نشویم باید به سمت استفاده از نیروهای داخلی برویم.
علی آبادی افزود: ظرفیت در حال حاضر مپنا برای تأمین نیاز داخلی نیروگاه‌های سیکل ترکیبی و گازی ۸ هزار مگاوات است در حالی که نیاز کشور ۵ هزار مگاوات است.
به گفته وی ،برای این ۳ هزار مگاوات باید به دنبال کشورهای مبدا بگردیم تا این توربین‌ها را به آنها بفروشیم.
وی خاطرنشان کرد: قرارداد ساخت نیروگاه در سوریه به ظرفیت ۴۸۴ مگاوات هفته آینده امضا خواهد شد.
وی ادامه داد: برنامه مپنا علاوه بر حضور در کشور سوریه برای ساخت نیروگاه در دو کشور عمان و عراق نیز در حال انجام است.
مدیرگروه مپنا در پاسخ به سؤال فارس که راندمان نیروگاه‌ها چرا پایین است گفت: بهبود راندمان از اهداف مپنا است به طوریکه به طور مشخص راندمان نیروگاه‌های ساخت مپنا ۵۵ تا ۶۰ درصد است که مطابق با استانداردهای جهانی است.

قیمت انرژی بعد از هدفمندی یارانه‌ها باید برای همه یکسان باشد

علی آبادی در خصوص واقعی شدن قیمت برق بعد از هدفمندی یارانه‌ها گفت: اولین خبر خوبی که می‌‌توانست برق را سر پا نگه دارد همانا واقعی شدن قیمت برق بود.
مدیر عامل گروه مپنا با بیان اینکه هدفمندی یارانه‌ها می‌توانست مصرف برق را تحت تأثیر قرار دهد افزود: انتقادی بر روش پیاده‌سازی هدفمندی یارانه‌ها ندارم اما معتقدم که باید قیمت برق برای همه یکسان باشد چرا که همچنان مصرف برق برای برخی مصرف کننده‌ها همچنان مثل سابق است و فرقی نکرده است.

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

بدهی ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد تومانی وزارت نفت به مپنا

علی آبادی گفت: مپنا روزانه از ارگان‌ها طلبکار است چرا که مدام در حال انجام پروژه جدید است.
وی ادامه داد: بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان از شرکت توانیر بابت فروش برق و ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد تومان به دلایل مختلف به مپنا بدهکار هستند.
وی افزود: در شش ماهه گذشته مپنا از وزارت نیرو ۱۰۰ میلیارد تومان بابت طلب خود دریافت کرده است اما به هر حال این مبالغ دردی را از مشکلات ما حل نمی‌کند.
وی ادامه داد: مپنا معتقد است که باید طلب‌های خود را نقدی دریافت کند اینکه بخواهند از فروش اموال و دارایی طلب ما را پرداخت کنند هیچ مشکلی از ما حل نمی‌شود.
وی تصرح کرد: ما در خواست داریم که  LC های ما پوشش داده شود و از صندوق توسعه ملی به ما ارز بدهند.
سومین کنفرانس صنعت نیروگاه‌های حرارتی ۲۶ و ۲۷ مهر ماه با همکاری مپنا و دانشگاه امیر کبیر برگزار می شود.

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×