رییس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: از وضعیت بی ثباتی نرخ ارز و تزلزل اقتصاد کشور تنها دلالان و سفته بازان سود می برند که این عوامل خود تنش و التهاب بازار را افزایش می دهند.
ارسلان فتحی پوربا تأکید بر اینکه حضور گسترده دلالان در بازار نشان از وعدههای توخالی دولت برای تنظیم بازاراست، گفت: مسئولان به جای دادن وعدههای توخالی به دنبال ارائه راهکارهای عملی برای کنترل قیمتها و تنظیم بازار باشند چرا که مردم از حرف های بیعملی که در دستگاههای دولت زده میشود، سیاست زده شدهاند و دیگر اعتمادی به دولت ندارند.
نماینده مردم کلیبر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر حمایت ازتولید ملی برای رشد اقتصاد، افزود: بی تدبیریها متاسفانه اثر نابه سامانی بر معیشت مردم دارد و باید این مساله کنترل شود تا اگر اختصاص ارز مرجع بر کالاهای اساسی پابرجاست، جلوی هر گونه افزایش قیمت گرفته و نحوه توزیع کالاها باید با دقت مورد رسیدگی قرار گیرد.
ارسلان فتحی پور در جمع تعدادی از فعالان اقتصادی با تاکید بر این که طبقه فرودست جامعه تقاص بی ثباتی مدیریت دولت را پس می دهد، اظهار کرد: وقتی در کشور ثبات تصمیم گیری در زمینه امور اجرایی اقتصادی وجود ندارد، متاسفانه این نوسانات رخ می دهد و وضعیت معیشتی مردم، گران شدن کالاهای اساسی از جمله گوشت و روغن و برنج و تاثیر مجدد آن بر سایر کالاهای دیگر با این وضعیت مدیریت اجرایی چندان دور از ذهن نیست.
رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه فقدان ثبات در تصمیم گیریهای اقتصادی، مردم را گرفتار گرانی و دلالان را پرقدرت تر از قبل می کند، گفت: در این میان متضرر، طبقه فرودست جامعه است.
اوبااشاره به شعار امسال مبنی برحماسه اقتصادی وحماسه سیاسی کشور گفت: تازمانی که انسجام دلالان در سایه ضعف نظارت دولت قیمت کالاها را هر روزه دست خوش دگرگونی میکند، نمیتوان به محقق شدن حماسه اقتصادی امیدوار بود.
فتحی پور هم چنین تصریح کرد:از وضعیت بی ثباتی نرخ ارز و تزلزل اقتصاد کشور تنها دلالان و سفته بازان سود می برند که این عوامل خود تنش و التهاب بازار را افزایش می دهند.
این نماینده مردم در مجلس نهم با بیان اینکه انداختن تقصیرهایی که ناشی از اهمال در وظایف از سوی دولت است به گردن سایر افراد و ارگانها دردی از گرانی را کم نمیکند، گفت: مسئولان به جای بهانه فکنی و پیدا کردن عامل برای ایجاد یا تشدید گرانی در بازار، دست دلالان را که آزادانه سود خالص تولید کنندگان را به جیب میزنند کوتاه کنند.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، یادآور شد: زمانی که واسطهها و دلالان دیگر در اقتصاد کشور جایی نداشته باشند و سود حاصل از کار کشاورز به جیب خودش برود، نه گرانی مردم را تهدید میکند و نه رکود اقتصادی پیش میآید و به این ترتیب پویایی و رشد اقتصادی در کشور رخ میدهد.
صنعت نساجی و ماشینآلات در کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا با چالشهای منحصربهفردی مواجه…
رئیس انجمن صنعتگران ماشینآلات نساجی ترکیه (تِمْساد)، آدل نالبانت، اعلام کرد: "بخش ما که در…
سه عضو انجمن صنایع نساجی ایران در میزگرد بررسی مشکلات صنعت نساجی از رانت واردات…
رمضان کایا، رئیس مشترک انجمن تولیدکنندگان پوشاک ترکیه (TGSD) اظهار داشت که پوشاک از جمله…
مقدمه فرش ایرانی، نمادی از هنر و فرهنگ ایران زمین، همواره جایگاهی ویژه در زندگی…
تبلیغات روی جلد: ندتکس فهرست مطالب شماره 91 مجله نساجی کهن عدم برگزاری نمایشگاه دموتکس…