رئیس مجمع واردات با اشاره به هدفگذاری تجارت ۳۰ میلیارد دلاری بین ایران و ترکیه گفت از راه های تحقق این هدف ایجاد یک منطقه صنعتی مشترک در مرز دو کشور است که درصورت عدم تاسیس این منطقه شاید سالها طول بکشد تا تجارت ۳۰ میلیاردی محقق شود.
محمد حسین برخوردار در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به اهمیت توسعه سرمایه گذاری های مشترک بین ایران و ترکیه اظهار داشت: سابقه طولانی تجارت میان ایران و ترکیه می تواند زمینه ساز ایجاد یک منطقه مشترک صنعتی برای تسهیل سرمایه گذاری های مشترک باشد.
رئیس مجمع واردات تاکید کرد: ایجاد این منطقه مشترک صنعتی می تواند به عنوان یک دور خیز مشترک برای فتح بازار منطقه برای هر دو کشور حائز اهمیت باشد چرا که به این شکل فعالان اقتصادی دو کشور می توانند از توانمندی های یکدیگر به صورت ساختارمند بهره برداری حداکثری داشته باشند.
وی افزود: رفع مشکلات گمرکی، بیمه و بانکی میان فعالان اقتصادی دو کشور، در این منطقه به سهولت امکان پذیر خواهد بود و می تواند بستر ساز رفع دغدغه های دو طرف در رابطه با تجارت غیر رسمی و قاچاق شود.
به گفته برخوردار مبادله نفت و گاز میان دو کشور می تواند در مسیر تحقق این منطقه مشترک برنامه ریزی شود.
وی در پایان با اشاره به هدف گذاری چند سال اخیر برای تحقق چشمانداز تجارت ۳۰ میلیارد دلاری ایران و ترکیه تصریح کرد: از جمله راه حل هایی که بتواند این چشمانداز را عملیاتی کند، ایجاد همین منطقه صنعتی مشترک است.در غیر این صورت شاید باید سالهای بیشتری منتظر تحقق آن بمانیم.
براساس گزارشهای منتشرشده، صادرات ماشینآلات نساجی ایتالیا در ۹ ماهه نخست سال ۲۰۲۴ نسبت به…
نمایشگاه فرش و کفپوش (2025 CFE) از تاریخ 18 تا 21 دی ماه در مرکز…
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…
سید شجاعالدین امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه در…
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اعلام کرد: در هشتماهه نخست…