رئیس مجمع واردات با اشاره به هدفگذاری تجارت ۳۰ میلیارد دلاری بین ایران و ترکیه گفت از راه های تحقق این هدف ایجاد یک منطقه صنعتی مشترک در مرز دو کشور است که درصورت عدم تاسیس این منطقه شاید سالها طول بکشد تا تجارت ۳۰ میلیاردی محقق شود.
محمد حسین برخوردار در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با اشاره به اهمیت توسعه سرمایه گذاری های مشترک بین ایران و ترکیه اظهار داشت: سابقه طولانی تجارت میان ایران و ترکیه می تواند زمینه ساز ایجاد یک منطقه مشترک صنعتی برای تسهیل سرمایه گذاری های مشترک باشد.
رئیس مجمع واردات تاکید کرد: ایجاد این منطقه مشترک صنعتی می تواند به عنوان یک دور خیز مشترک برای فتح بازار منطقه برای هر دو کشور حائز اهمیت باشد چرا که به این شکل فعالان اقتصادی دو کشور می توانند از توانمندی های یکدیگر به صورت ساختارمند بهره برداری حداکثری داشته باشند.
وی افزود: رفع مشکلات گمرکی، بیمه و بانکی میان فعالان اقتصادی دو کشور، در این منطقه به سهولت امکان پذیر خواهد بود و می تواند بستر ساز رفع دغدغه های دو طرف در رابطه با تجارت غیر رسمی و قاچاق شود.
به گفته برخوردار مبادله نفت و گاز میان دو کشور می تواند در مسیر تحقق این منطقه مشترک برنامه ریزی شود.
وی در پایان با اشاره به هدف گذاری چند سال اخیر برای تحقق چشمانداز تجارت ۳۰ میلیارد دلاری ایران و ترکیه تصریح کرد: از جمله راه حل هایی که بتواند این چشمانداز را عملیاتی کند، ایجاد همین منطقه صنعتی مشترک است.در غیر این صورت شاید باید سالهای بیشتری منتظر تحقق آن بمانیم.
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…
مجتبی دستمالچیان در حاشیه نخستین رویداد ملی پلیمر، نساجی و پوشاک زنجان افزود: امروز که…
نساجی بروجرد؛ توسعه ۱۶۶ درصدی و نیاز به حمایت بیشتر برای حفظ برند ملی فاطمه…