۱۱۸ هزار قالیباف بیمه شدند

 

رییس مرکز ملی فرش ایران از معرفی۱۱۸ هزار قالیباف و شاغلین حرف مرتبط به سازمان تامین اجتماعی برای بهره مندی از مزایای بیمه های اجتماعی قالیبافان طی مرداد ماه ۹۲ تا مرداد ماه ۹۳ خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از “شاتا”، حمید کارگر گفت : این مرکز همچنین طی مدت یاد شده آموزش عمومی قالی بافی به ۹۴۰۰ نفر  جهت تامین قالی باف مورد نیاز در ۱۹ استان و کمک به  50 واحد تولید طرح و نقشه برای  تجهیز نرم افزار طراحی فرش را به انجام رسانده است.

کارگر افزود : برگزاری مسابقه طرح و نقشه قرش در ۸ منطقه کشور و برگزاری نمایشگاه آثار برگزیده در تهران،  پیاده سازی و استقرار سامانه هوشمند سفارش پذیری در ۱۵ واحد نمونه ، ممیزی نظارتی ۴۵ واحد تولیدی از لحاظ استاندارد سازی مواد ، طرح ها، روشها و محصولات  و نیز ساخت دارنمونه ارگونومی و اخذ تاییدیه کارشناسان امر برای تولید و ترویج آن ازدیگر  اقدامات یکساله این مرکز است.

به گفته وی حمایت از تشکیل شورای فنی در ۵ استان ، برگزاری جشنواره سالانه در محل موزه فرش ایران ، اصلاح شیوه نامه تشکیل اتحادیه های صنفی قالیبافان ، پرداخت تسهیلات بصورت یارانه سود تسهیلات بانکی به ۱۲ نفر از ذینفعان ، ارتقای دانش و توانمندیها و خلاقیت۸۰ نفر از تجار نیز اقداماتی است که مرکز ملی فرش در کارنامه یکساله خود دارد.

کارگر افزود : این مرکز ارتقای دانش و توانمندیها و خلاقیت ۲۰۰ نفر از طراحان و نقاشان و ۱۲۰  نفر از مربیان دوره های آموزش قالیبافی و ۳۶۰ نفر از ناظرین فنی فعال در کارگاه های قالی بافی ،  آموزش ۴۰ تورلیدر جهت آگاهی از ویژگی های فرش دستباف  جهت راهنمایی گردشگران خارجی ، آموزش ۴۰ نفر از مدیران عامل فعال در تعاونی ها و اتحادیه های استان آذربایجان غربی و ایجاد رقابت و انگیزه بین دانشجویان و دانش آموزان برتر کشوری را در مدت یاد شده به انجام رسانده است.

وی  در ادامه افزود: مرکز ملی فرش برای آشنایی با روشهای علمی و غیر مخرب شستشوی  فرش دستباف اقدام به شناسایی رنگزاهای طبیعی و مصنوعی کرد، همچنین طی مدت یاد شده وضعیت موجود کارگاههای رنگرزی در ۸ منطقه کشور را بررسی کرده است و به منظور بررسی وضعیت کالاهای جایگزین و مکمل فرش دستباف ایران در بازارهای داخلی وضعیت کفپوشها را طی سالهای ۶۰ تا ۸۹ مورد بررسی قرار داد.

کارگرتصریح کرد : در بازار رقابتی امروز یکی از پیش نیازهای ورود به بازارهای مختلف صادراتی کسب اطلاعات این بازارهاست و به این منظور معرفی طرح ها و نقوش فرش دستباف به تجار خارجی در دستور کار این مرکز قرار گرفته است.

بر پایی نمایشگاههای داخلی نیز از دیگر اقداماتی است که به گفته رییس مرکز ملی فرش، این مرکز به منظور توسعه صادرات فرش و شناسایی این هنر به نسل جوان انجام می دهد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نمایشگاه دموتکس دبی: رونق صنعت کفپوش در خاورمیانه(ویدیو)

نمایشگاه دموتکس دبی با پتانسیل خوبی بعد از چندسال دوباره برگزار شد. در این نمایشگاه…

1 ساعت ago

نمایشگاه دموتکس خاورمیانه: جایگاه برجسته فرش دستباف ایرانی در دبـی(ویدیو)

نمایشگاه دموتکس دبی بعد از سال ها در شهر دبی برگزار شد. در نمایشگاه امسال…

22 ساعت ago

آغاز دوباره نمایشگاه دموتکس دبی با حضور فراگیر شرکت‌های ایرانی (ویدیو)

10 دوره در نمایشگاه های دموتکس آلمان، ترکیه و دبی حضور داشتیم. اکثریت شرکت کننده…

1 روز ago

مصاحبه با آقای سام فروتنی، مدیر اجرایی شرکت فرش فارکو، در طول نمایشگاه دموتکس خاورمیانه

در گفتگوی اختصاصی مجله کهن با سام فروتنی، مدیر اجرایی شرکت فرش فارکو، که در…

1 روز ago

فرش عظیم زاده: جلوه ای از هنر و خلاقیت در نمایشگاه دموتکس خاورمیانه

فرش عظیم زاده یکی از معروفترین و بزرگترین تولیدکنندگان در زمینه فرش دستبافت است. این…

2 روز ago

فرش ایرانی؛ قدرتمند اما نیازمند بازاریابی هدفمند (ویدیو)

معرفی کوتاه از شرکت بزرگ فرش قنبری نیا من امیر قنبری نیا پسر حاج محمود…

2 روز ago