Categories: اخبار نساجی

تعلل بانک مرکزی در ارائه ارز دولتی به واردکنندگان

محمد حسین برخوردار خبر داد
تعلل بانک مرکزی در ارائه ارز دولتی به واردکنندگان

رئیس مجمع واردات گفت: علیرغم همه مساعدت های رئیس جمهور و هیات وزیران در خصوص اختصاص ارز به وارد کنندگان قانونی،تاکنون هیچگونه همکاری مشخصی در این رابطه از سوی دست اندرکاران بانکی کشور صورت نگرفته است.

محمد حسین برخوردار در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس با گلایه از عملکرد ارزی بانک مرکزی اظهار داشت: علی رغم همه مساعدت های رئیس جمهور و هیات وزیران در خصوص اختصاص ارز به وارد کنندگان قانونی،اعضاء مجمع واردات که همگی از واردکنندگان شناسنامه دار کشور میباشند، تا به امروز تنها چشم امید به گشایش ال سی دوخته اند و متاسفانه تاکنون هیچگونه همکاری مشخصی در این رابطه از سوی دست اندرکاران بانکی کشور صورت نگرفته است.

وی ادامه داد: این موضوع برای فعالان اقتصادی یک چالش آزار دهنده و رنج آور است که بجای آنکه وقت، توانایی ، همت و انرژی خود را صرف مراودات تجاری خود برای تامین بموقع کالا کنند، باید در جستجوی راه حلی برای رفع خودزنی ها و کارشکنی های موجود در عرصه اختصاص ارز باشند.

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی تهران با اشاره به این موضوع که اگر بانک مرکزی پیش از پایان سال اقدام مشخصی در رابطه با رفع مشکلات پولی و بانکی واردکنندگان ترتیب ندهد ، تجات خارجی کشور و به دنبال آن صنعت داخلی دچار گرفتاری های متعددی خواهد شد اظهار داشت:در این صورت مسلما بانک مرکزی تنها سازمانی است که مستقیما باید پاسخگوی مشکلات و چالشهای پیش رو باشد .

رئیس مجمع عالی واردات ضمن درخواست از بانک مرکزی جهت شفاف سازی سیاستهای ارزی تصریح کرد: بانک مرکزی باید به صراحت اعلام کند که به کدام یک از واردکنندگان ارز با نرخ مرجع ارائه کرده است ؟ آیا بانک مرکزی در این خصوص پاسخی منطقی دارد؟ اولویت های تخصیص ارز واردات اعلام شده است و بانک مرکزی باید بر اساس آن هرچه سریعتر به صورت شفاف اقدام لازم را بعمل آورد.

وی در ادامه خواستار تکمیل ریل گذاری های ناتمام در سیاستهای ارزی بانک مرکزی شد و اظهار داشت: ماموریت ذاتی مجمع عالی واردات بعنوان مشاور حاکمیت و معتمد بخش خصوصی، شناسایی گلوگاه ها و بیان هشدار های لازم جهت تسریع امور اجرایی کشور است و موضوع عدم ارائه ارز با نرخ مرجع به واردکنندگان قانونی کشور، هشداری است که باید پیش از آنکه فراگیر شود ، توجه لازم به آن صورت پذیرد. بدون تردید در شرایط کنونی تسریع در ارائه ارز به واردکنندگانی که در شرایط تحریم اقدام به تامین کالا در سطح عرضه می کنند ، اعاده حق الناس است.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نقش طراح محصول در تجربه کاربر و توسعه محصول

 دکتر امیررضا باودر طراح محصول، مسئول تجربه‌ی کاربرِ یک محصول بوده و معمولاً اهداف کسب‌…

3 ساعت ago

موانع و راهکارهای توسعه صادرات در صنعت فرش ماشینی ایران (ویدیو)

آقای مهدی نوروزپور: در سال‌های اخیر، صادرات محصولات نساجی ایران با چالش‌ها و فرصت‌های متعددی…

1 روز ago

نمایشگاه اصفهان فرصتی برای نشست های ارزشمند و بین المللی (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان جایگاه برگزاری برتر با نشست‌های ارزشمند آقای رضا مشیری رئیس هیئت مدیره و…

1 روز ago

بهبود صنعت نساجی ایران: درس‌هایی از ترکیه و راهکارهای پیشنهادی (ویدیو)

مهران مختاری: دکترای نساجی و تجربه ۳۷ ساله در صنعت من، مهران مختاری، با مدرک…

2 روز ago

پیشرفت نمایشگاه اصفهان و افزایش شرکت‌کنندگان و نقاط قوت پس از تهران (ویدیو)

نمایشگاه اصفهان: تجربه و پتانسیل رونق صنعت نساجی نمایشگاه امسال بسیار خوب بود و نسبت…

3 روز ago

پنجاه و نهمین مجمع عمومی انجمن صنایع نساجی ایران

از تأسیس تا پنجاه و نهمین مجمع عمومی انجمن صنایع نساجی ایران یکی از قدیمی…

4 روز ago