تغییر ساختار تولید و صادرات در برنامه راهبردی صنعت ، معدن و تجارت
مشاور وزیر صنعت ، معدن و تجارت گفت : تغییر ساختار تولید و صادرات و خود سازماندهی از جمله تصمیمات مهمی بود که در تدوین برنامه راهبردی صنعت ، معدن و تجارت گرفته شد و دنبال می شود.
به گزارش مهر، سید رضا فاطمی امین افزود: الزام برنامه پنجم توسعه و یکپارچه سازی الگوهای ذهنی از جمله ضرورت های تدوین این برنامه بود و در شرایطی که بسیاری از زیر ساختها شکل گرفته اند نیاز به تنظیم دقیق و هوشمندانه اقتصاد داریم.
مجری طراحی و تدوین برنامه راهبردی صنعت ، معدن و تجارت اضافه کرد : از ابتدای تدوین برنامه ، اجرایی شدن و همراهی همزمان تدوین و اجرا یکی از مهمترین ایده هایی بود که پیگیری شد.
وی تصریح کرد: بررسی های تطبیقی برنامه را با ۸ سند مطرح و ۵۰ مخاطره جهانی ، استراتژی توسعه صنعتی که سال ۸۲ منتشر شد و … انجام دادیم.
فاطمی امین افزود : به لحاظ کیفیت کار برنامه راهبردی صنعت ، معدن و تجارت کاملا در چارچوب یک کار پژوهشی صورت گرفته است. فاطمی امین تصریح کرد: برای تغییر ساختار تولید و صادرات و خود سازماندهی در حوزه صنعت ، معدن و تجارت ستاد برنامه راهبردی پیش بینی شد که وظایفی را هم برعهده دارد.
به گفته وی، این ستاد برای یک دوره یکساله یا ۲ ساله که برنامه پیاده سازی شود ۷ وظیفه دارد و این درحالی است که سیاست تدوین و اجرای همزمان وجود دارد و اجرا آغاز شده است.
فاطمی امین همچنین بر همراهی توان و عوامل و نیز رسانه ها برای اجرای برنامه تاکید کرد.
برنامه راهبردی صنعت ، معدن و تجارت شامل طراحی یکپارچه یک برنامه در سطح کلان، ۱۴ برنامه عمومی(منابع انسانی، فناوری، تجارت بین المللی، جریان مالی، فرهنگ و اجتماع و غیره) و ۵۹ برنامه زنجیره تامین (فلزات، تجهیزات حمل و نقل، تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی و غیره) است.
محتوای این برنامه در قالب ۳۰ کتاب تنظیم شده که اولین و مهمترین آنها روز ۲۴ فروردین امسال با حضور رئیس جمهور در احلاس سراسری مدیران وزارت صنعت، معدن وتجارت و در قالب کتابی رونمایی شد.