غلامعلی راستی در جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی آذربایجان شرقی، ظرفیتهای بزرگ تبریز در حوزه فرش دستبافت را یادآور شد و اظهار داشت: امروزه بزرگترین تیمچههای فرش با ۴۵ تیمچه در بازار تبریز فعالیت دارند که در نوع خود در دنیا بی نظیر است.
وی، با اشاره به اینکه بیش از ۳۵ درصد تولید و صادرات فرش کشور از تبریز صورت میگیرد، افزود: اشتغال در این حوزه با توجه به ظرفیتهای موجود باید در سال اقتصاد مقاومتی مورد توجه قرار گیرد.
قائم مقام سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی، با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی بیش از ۵۸۰ هزار قالیباف را در کشور بیمه کرده است، گفت: بر اساس ظرفیت ۳۵ درصدی تبریز، باید بیش از ۲۰۰ هزار نفر در استان از بیمه قالیبافی استفاده میکردند که متاسفانه بسیار کمتر از این رقم است.
وی تصریح کرد: علی رغم تولید ۳۵ درصدی فرش دستبافت کشور، ۸.۵ درصد بیمه قالیبافی متعلق به آذربایجان شرقی است.
راستی با اشاره به اینکه بیش از ۸۰ هزار نفر در تبریز و استان، قبلاً از بیمه قالیبافی استفاده میکردند، ابراز داشت: امروز با پایش افراد، این میزان به ۵۰ هزار نفر رسیده و این درشان و جایگاه فرش استان نیست.
وی ادامه داد: با امضای استاندار آذربایجان شرقی، در نامهای به وزرات جهاد و کار این اعتراض اعلام شده ولی حق بافندگان در این زمینه هنوز احیا نشده است.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…