مسائل اقتصادی و سیاسی به هم مرتبط است و هر کدام بر دیگری تاثیر می گذارد.
مهدی جاریانی با مد نظر قرار دادن مذاکره هسته ای ایران با گروه ۱+۵ در بغداد گفت: در دنیای امروز ظرفیت اقتصادی، سیاسی و فرهنگی سیستمی به هم تنیده و مرتبط است. جدا کردن مسائل اقتصادی از سیاسی ما را به انحراف می کشاند.
وی با اشاره به تاثیر تحریم ها بر اقتصاد کشور افزود: نمی توانیم تاثیر گذار تحریم ها را بر اقتصاد مان انکار کنیم.
عضو سابق اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: هر قدر در کسب و کار و فضای بین المللی تسهیلات بیشتری فراهم شود، گردش کار از منطق و آسانی بیشتری برخوردار می شود. این مسئله در ساختار هزینه ای، قیمت تمام شده، فراوانی کالا ها و در دسترس بودن آن با شرایط مطلوب برای مصرف کننده تاثیر گذار خواهد بود.
وی با بیان تاثیر تحریم ها در چند سال اخیر اذعان داشت: چیزی که طی سال های اخیر تحت عنوان فشارهای اقتصادی به ایران برای به نتیجه نرساندن وضعیت سیاست های تولید انرژی صلح آمیز وارد شده است، طبیعتا بر ساختار اقتصادی، واحدهای تولیدی و کسب و کار ما اثر گذار بوده است.
جاریانی تصریح کرد: بنابراین اگر در بغداد به نتیجه مطلوب برسیم و این شرایط موجب شود تا بخشی از تحریم ها کاهش پیدا کند، اولین آثارش این است که گردانندگان اقتصادی در شرایط بهتری می توانند با کشورهای جهان به تعامل برسند.
جاریانی منفی بودن نتیجه این گفت و گو را ادامه وضعیت موجود دانست و اذعان داشت: اگر نتیجه مذاکره، منفی باشد وضعیت تحریم ها ادامه پیدا خواهد کرد و همین شرایط سخت برقرار خواهد بود.
این فعال اقتصادی درباره تاثیر منفی بودن نتیجه این نشست بر واردات مواد اولیه گفت: اگر همین شرایط فعلی برقرار شود، از کانال های مختلف، مواد اولیه را برای صنایع تهیه می کنیم. البته تهیه کردن مواد اولیه با گذر از پیچ وخم های از کشورهای مختلف هزینه براست چرا که هنوز امکان کشورهایی که علاقه مند به تعامل اقتصادی با کشور پردرآمدی مثل ایران هستند کم است.
وی در پایان خاطر نشان کرد: امیدواریم با توافقی که بین ایران و قدرت های بزرگ انجام می گیرد فضای اقتصادی مان بهبود یابد. در حال حاضر پیش بینی ما از این مذاکره با توجه به امیدواری مسئولان ۲ طرف مثبت است.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…