Categories: اخبار نساجی

توجه به مدیریت ظرفیت‌های تولیدی ضروری است

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: توجه دولت و بخش خصوصی به مدیریت موثر ظرفیت های تولیدی ضروری است.

به گزارش سایت خبری اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران، فریدون احمدی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزری فارس اظهار داشت: در اقتصاد ایران، تولید و تجارت به عنوان موتور محرکه اقتصاد و رمز بقای کشور در بازارهای داخلی و خارجی نقش مهمی را بر عهده دارد، بر این اساس تقویت و بهره گیری مناسب از ظرفیت‌های تولید و تجارت و ایجاد ظرفیت‌های جدید ضمن هموار کردن راه توسعه تولید و ارایه خدمات زمینه گسترش صادرات و تحقق هدف تولید صادرات گرا را نیز فراهم می‌آورد، در این راستا فرمایش مقام معظم رهبری در معرفی سال ۹۱ به عنوان سال حمایت از تولید باعث می شود نقش دولت به عنوان حامی برنامه های هدایتی و حمایتی از تولید و تجارت پر رنگ تر شود به نحوی که از طریق ایجاد آرمان مشترک در بین همه متولیان امر و نیز تقسیم کار ملی زمینه تضمین سرمایه‌گذاری‌های تولیدی و تجاری و توسعه خودکفایی در امر تولید را فراهم آورد.

وی افزود: با تمرکز و حمایت از تولید خصوصا تولیدات دارای ارزش افزوده و صادراتی آنهم با همکاری و مشارکت بخش خصوصی می توان با بهره گیری از ظرفیت های موجود ضمن تحقق خودکفایی زمینه ورود و نفوذ در بازار های جهانی را بدست اورد.

وی افزود: تلاش برای دستیابی به اهداف سند چشم‌انداز ۲۰ساله در مدیریت ظرفیت‌های تولیدی و تجاری در جهت توسعه صادرات غیرنفتی همواره از جمله راهبردهای کشور در عرصه اقتصاد بوده است. در این میان لزوم توجه دولت و بخش خصوصی به مدیریت موثر ظرفیت های تولیدی ضروری به نظر می‌رسد.

احمدی گفت: با اتخاد سیاست های حمایت از تولید می توان با توسعه و توانمند سازی بنگاه های تولیدی و تجاری، توسعه بهره‌وری و کمک به ایجاد مزیت رقابتی برای بنگاه های کشور و بسیاری موارد دیگر زمینه حمایت از تولید و پر کردن ظرفیت های خالی، تحقق خودکفایی و در عین حال رونق صادرات کشور را فراهم ساخت.

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بر این اساس وزارت خانه صنعت معدن و تجارت با اتکا به برنامه تولید صادرت محور خود و با تاکید بر توسعه صادرات غیرنفتی به عنوان محرک اقتصادی، تلاش می کند با اتخاذ سیاست های حمایتی موثر در چارچوب ماموریت های خود ضمن کمک به خودکفایی تولیدات کشور زمینه ایجاد رشدی پایدار در بین کشورهای منطقه را در این حوزه برای کشور فراهم سازد.

وی افزود: نمی توان نقش سازنده مدیریت و استفاده بهینه از ظرفیت های تولیدی و تجاری را در کشور و تاثیر مثبت آنرا بر شکوفایی بخش های اقتصادی، تولیدی و خدماتی نادیده گرفت. در این میان تمرکز بر مزیت های نسبی کشور و توسعه و بهبود جمعی مزیت های رقابتی محصولات و خدمات از ابعاد مختلف خصوصا قیمت تمام شده آنها، عامل موثری است که زمینه گسترش کاهش ظرفیت های مازاد و نیز توسعه ارتباطات و تعاملات تجاری را با کشورهای مختلف فراهم می سازد.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

بازگشت ایران به صحنه بین المللی در نمایشگاه دموتکس دبی

مصاحبه با آقای مهرداد زکی پور کارشناس صنعت فرش ماشینی: نمایشگاه دموتکس خاورمیانه با یک…

11 ساعت ago

به برگزارکنندگان دموتکس دبی اعتماد داریم و به آینده آن امیدواریم

مصاحبه با آقای سعید منزوی زاده مدیر عامل قالی سلیمان: نمایشگاه دموتکس دبی بعد از…

1 روز ago

فرش بهشتی در مسیر گسترش صادرات؛ اینبار دموتکس دبی

مصاحبه با آقای محمد بهشتی مدیرعامل فرش بهشتی: شرکت فرش بهشتی با توجه به اینکه…

2 روز ago

با حمایت دموتکس، دبی را به مرکز تجارت فرش ایرانی تبدیل می کنیم

مصاحبه با آقای مرتضی سودایی مدیر عامل قالی زرتشت: قالی زرتشت از سال 2014 حضور…

2 روز ago

استقبال از قالیچین در نمایشگاه دموتکس دبی ما را شگفت زده کرد

محمد جواد کمالیان مدیر عامل شرکت قالیچین: خدمات شرکت قالیچین : زمینه های معرفی محصولات…

3 روز ago

فرش سورنا و استفاده از هوش مصنوعی در بازاریابی فرش

مصاحبه با آقای رضا محمودیان مدیر شرکت فرش سورنا در نمایشگاه دموتکس دبی 2024: فرش…

3 روز ago