تعدادی از مدیران واحدهای نساجی و پوشاک صبح دیروز برای پیگیری مطالبات معوق مربوط به صادرات سال های ۷۵ و ۷۶ با حضور در وزارت صنایع و مذاکره با معاون اقتصادی وزیر صنایع، از مسئولان این وزارتخانه خواستند بیش از این پرداخت مطالبات ارزی صادرکنندگان را به تاخیر نیندازند.
به گزارش فارس، صادر کنندگان پوشاک و نساجی از ۱۲ سال پیش تاکنون حدود ۱۵ میلیون دلار بابت دریافت ارز تشویقی سال های ۷۵ و ۷۶ از وزارت صنایع طلبکار هستند.
این طلب از آنجا ناشی می شود که براساس دستورالعمل های صادراتی آن سال ها وزارت صنایع و معادن ملزم به پرداخت ۵۰ درصد ارزهای استفاده نشده به صادرکنندگان بوده است. به این معنی که صادرکنندگان معادل نیمی از ارزش ریالی صادراتشان را با ارایه ارز حاصل از صادرات به بانک ها از آن طریق دریافت کنند و نیمی دیگر را بصورت ریالی از وزارت صنایع و معادن دریافت کنند این در حالی است که سهمی که باید از طریق این وزارتخانه پرداخت شود، هنوز تحویل واحدهای صادراتی نساجی و پوشاک نشده است.
مدیران واحدهای نساجی صبح دیروز در حالی مقابل ساختمان وزارت صنایع خواستار ملاقات با مسئولان شده بودند که ۴ ماه پیش (۱۸ مرداد) هیات دولت مصوب کرد این مطالبات از طریق وزارت صنایع پرداخت شود.
محمود نبوی، یکی از حاضران درجلوی ساختمان وزارت صنایع در این باره گفت: شرکت ما از ۱۲ سال پیش تاکنون ۲۱۲ هزار دلار از دولت طلبکار است.
وی افزود: هیات دولت بعد از پیگیری مکرر نساجان، مصوب کرد معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور با هماهنگی وزارت صنایع مبلغ ۷۱ میلیون دلار را به صورت ریالی بابت پرداخت مطالبات ارزی واحدهای مشمول دریافت ارز تشویقی سال های ۷۵ و ۷۶ در بودجه سنواتی وزارت یاد شده پیش بینی نماید.
نبوی تصریح کرد: ما امروز به همین خاطر و برای پیگیری اجرای این مصوبه به اینجا آمده ایم.
محمد برادران نیز که ۱۰۰ هزار دلار از همین بابت از وزارت صنایع طلب دارد در این خصوص گفت: برای جبران این طلب در چند سال گذشته مجبور شدم وام بگیرم اما سندی که برای این وام گرو گذاشتم به دلیل عدم پرداخت بدهی دولت در حال حاضر اجرا گذاشته شده است.
وی افزود: همه مسئولان مطالبات معوق صادرکننده های نساجی و پوشاک را قبول دارند و آن را به حق می دانند اما نمی دانم چرا آن را پرداخت نمی کنند.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…