تولایی، رئیس اتاق کاشان با اشاره به وجودیک هزار و ۶۰۰ واحد تولیدی صنعتی در منطقه کاشان، گفت: بیش از ۱۷۰ واحد در کاشان صادرات محور هستند.
نشستی با حضور فعالان اقتصادی و کارآفرینان در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کاشان برگزار شد.
در این نشست محمود تولایی، رویکرد اتاق کاشان را صادرات محور دانست و گفت: میکوشیم تا آموزشهای لازم و فرصتهای موردنیاز را برای صادرات کالا در خدمت کارآفرینان و فعالان اقتصادی منطقه قرار دهیم.
او بابیان اینکه ۷۵ درصد از فرش ماشینی کشور در منطقه کاشان تولید میشود، تصریح کرد: منطقه کاشان حدود نیمی از صادرات نساجی و فرش ماشینی است.
تولایی از گلاب، عرقیات گیاهی، اسانس گل محمدی و داروهای گیاهی بهعنوان دیگر صادرات کاشان نام برد و تصریح کرد: ظروف چینی و آرکوپال، مس، انواع لنت خودرو، پتو و سنگهای تراورتن و زینتی بخشی از دیگر کالاهای صادراتی کاشان به کشورهاست.
رئیس اتاق کاشان، با اشاره به پیشینه این اتاق گفت: اتاق کاشان جز اولین اتاقهای کشور همزمان با اتاق تهران تأسیس شد و هماکنون بیشتر اعضای آن تولیدکنندگان و جزو فعالان اقتصادی کشور محسوب میشوند.
او یکی از علتهایی که کاشان توانسته در همه فراز و نشیبها اشتغال خود را حفظ کند، آن دانست که تمام واحدهای صنعتی و تولیدی کاشان توسط بخش خصوصی و مردم ایجادشده است و از هیچ سرمایه دولتی بهره نگرفته است.
به گفته تولایی هماکنون منطقه کاشان لحاظ اشتغال، سرمایهگذاری، صادرات، شمار افراد زیرپوشش بیمه و توسعه فعالیتهای صنعتی باوجود شهرستان بودن از ۱۵ استان کشور بالاتر است.
رئیس اتاق کاشان بخشی از تفویض اختیار مدیران کل استان اصفهان به شهرستان کاشان را خواستار شد و تصریح کرد: تفویض اختیار نهتنها موجب کاهش هزینه و صرفهجویی در وقت میشود بلکه باعث سهولت در کارها و تسریع در انجام امور نیز میشود.
او با تأکید بر اینکه سرمایهگذاران کاشانی برای رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال در منطقه همواره تلاش میکنند، گفت: تفویض اختیارات موجب دلگرمی بیشتر آنها برای سرمایهگذاری و توسعه صنعت در این منطقه خواهد شد.
تولایی همچنین پیگیری تسریع در تکمیل منطقه ویژه اقتصادی را خواستار شد و گفت: اتاق کاشان از ۱۵ سال قبل تلاشهایی با همکاری دستگاههای اجرایی شهرستان انجام داده است.
او بابیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی کاشان در استثناییترین موقعیت و مکان کشور قرار دارد، گفت: وجود ایستگاه راهآهن در منطقه ویژه، قرار گرفتن در کریدور شمال به جنوب (جاده ترانزیتی و بزرگراه)، نزدیکی به استانهای تهران (۱۲۰ کیلومتر)، قم (۵۰ کیلومتر)، مرکزی، اصفهان و سمنان از دیگر مزیتها و فرصت سرمایهگذاری در منطقه ویژه اقتصادی کاشان است.
تولایی با اشاره به ظرفیتها و فرصتهایی که در منطقه کاشان برای سرمایهگذاران فراهم است، یادآور شد: در حوزه شرکت شهرکها هماکنون واحدهای صنعتی تولیدی زیادی آماده راهاندازی شده اما آب و برق ندارند و درواقع سرمایهگذار از شرکت شهرکها جلوتر است.
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…
شرکتهای دانشبنیان در ایران به شرکتهایی اطلاق میشود که بر پایه دانش و فناوریهای نوین…