همچنین در همین رابطه بخوانید : تکنولوژی چاپ دیجیتال روی فرش
ده دلیل برای انجام چاپ پارچه به روش دیجیتال:
۱- امکان چاپ سفارشات کم تیراژ: چاپ دیجیتال پارچه امکان چاپ حتی یک متر پارچه را بدون نیاز به تهیه شابلون فراهم می کند.
۲- مصرف کمتر آب و انرژی: در چاپ دیجیتال پارچه، نیازی به استفاده از مقادیر زیاد آب و انرژی الکتریکی که در چاپ روتاری یا اسکرین بکار برده می شود، نیست. حتی در چاپ با جوهرهای پیگمنت یا دیسپرس/سابلیمیشن که فقط به یک مرحله تثبیت حرارتی برای تکمیل چاپ نیاز است؛ صرفه جویی بیشتری در مصرف آب و انرژی انجام می گیرد.
۳- مواد شیمیایی زاید کمتر: مصرف جوهر دیجیتال در مقایسه با رنگ مصرفی در چاپ سیلک اسکرین کمتر است و در نتیجه مواد شیمیایی کمتری وارد محیط زیست می شوند.
۴- چاپ تکرارپذیر در ابعاد بزرگ: با چاپ دیجیتال می توانید تصاویر عریض را به صورت رول به رول بدون محدودیتهای چاپ اسکرین با کیفیت عالی چاپ کنید.
۵- نیاز به فضای کمتر: فضای لازم برای یک مجموعه چاپ دیجیتال، تنها قسمتی از مکان مورد نیاز برای راه اندازی سیستم چاپ روتاری است.
۶- امکان نمونه گیری: کارخانجات بزرگ قبل از چاپ انبوه طرحهای خود با استفاده از یک دستگاه چاپ دیجیتال، می توانند بهترین طرح ممکن را پیدا کنند و با برنامه ریزی قبلی و اطمینان از موفقیت طرح، آن را در حجم انبوه روانه بازار کنند.
۷- انعطاف پذیری در چاپ: کارگاه های چاپ مجهز به دو روش دیجیتال و سیلک اسکرین قادر هستند ابتدا با سیستم دیجیتال خود، حجم کم اما با ترکیب رنگهای مختلف را چاپ کنند و سپس رنگ بندی دلخواه را در حجم های انبوه، با سیستم چاپ روتاری انجام دهند.
۸- انتخاب طیف رنگهای وسیع: در چاپ دیجیتال پارچه، امکان چاپ هر نوع طیف رنگ با تعداد رنگ بالا فراهم است و این موضوع دست طراحان را در طراحی برای هر گونه مد لباس و دکوراسیون و . . . تا حد بسیار زیادی باز گذاشته است.
۹- نیاز به سرمایه گذاری کم: در مقایسه با روش چاپ روتاری؛ راه اندازی یک سیستم چاپ دیجیتال نیاز به سرمایه اولیه کمتری دارد و این به گسترش تجارت دیجیتالی کمک فراوانی می کند.
۱۰- نیاز به تعداد کارگر کمتر: اصولا” در فرایند چاپ دیجیتال پارچه، علاوه بر احتیاج کمتر به فضا، نیروی کار کمتری را برای استخدام نیاز خواهید داشت و در نتیجه صرفه جویی مالی قابل توجهی در حقوق و مزایا و بیمه و . .. نصیب شما می شود.
جمع آوری و ترجمه: امید بذرافکن (شرکت پیوند بدیع)
براساس گزارشهای منتشرشده، صادرات ماشینآلات نساجی ایتالیا در ۹ ماهه نخست سال ۲۰۲۴ نسبت به…
نمایشگاه فرش و کفپوش (2025 CFE) از تاریخ 18 تا 21 دی ماه در مرکز…
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…
سید شجاعالدین امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه در…
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اعلام کرد: در هشتماهه نخست…