به گزارش روز سه شنبه ایرنا، در این نشست اعضای تشکلهای مرتبط با نساجی و پوشاک از جمله نمایندگان انجمن نساجی، اتحادیه صادرکنندگان، انجمن صنایع چرم ایران، جامعه کفش، اتحادیه صادرکنندگان صنایع نساجی و پوشاک، صنایع نساجی درسخنانی به بیان دیدگاه ها و مشکلات خود پرداختند. براساس این گزارش نمایندگان بخش خصوصی با اشاره به کاهش جوایز صادراتی خواستار افزایش و پرداخت جوایز صادراتی و ارز تشویقی سال های گذشته به این صنعت شدند.
در ادامه نشست های مشترک مدیران وزارت صنایع و معادن با تشکل های بخش خصوصی در نشستی با اعضای تشکلهای مرتبط با صنایع نساجی و پوشاک، مشکلات و موانع موجود بر سر راه توسعه و صادرات این صنایع بررسی شد. همچنین در این جلسه تولیدکنندگان، تورم را یکی از مشکلات صادرات دانستند و پرداخت مابه التفاوت نرخ ارز را به صنعتگران و تولید کنندگان صنعت نساجی راهگشای بهبود صادرات عنوان کردند.
نمایندگان بخش خصوصی عوارض کم واردات در این صنعت را یکی از موانع توسعه صادرات برشمردند و با بیان اینکه ارز تشویقی و جوایز کشورهای همجوار در مقایسه با کشورمان ۲۰ تا ۴۰ درصد است، تدوین استراتژی مشخص جهت صادرات، در سند چشم انداز را خواستار شدند.
در این نشست، افشین روغنی معاون امور صنایع و اقتصادی وزارت صنایع و معادن با بیان اینکه موارد مطرح شده را تا حصول نتیجه پیگیری خواهد کرد، برگزاری اینگونه جلسات را برای مجموعه صنعت مفید دانست و گفت: این نشست ها به همگرایی و فهم مشترک همه از مشکلات حوزه تولید شده است که باید تداوم یابد.
روغنی افزود: در صنعت نساجی باید با شناخت کامل از مشکلات و مسایل مبتلا به این صنعت با کمک تولیدکنندگان و مسئولان این موانع رفع شود.
وی با بیان اینکه آمار و اطلاعات وضعیتی که برخی از این صنعت ترسیم می کنند نشان نمی دهد، افزود: یکی از ضعف های این صنعت عدم اطلاع رسانی درست است.
معاون امور صنایع و اقتصادی وزارت صنایع و معادن، با اشاره به جلسه ارائه گزارش ستاد طرح تحول در خصوص صنعت و معدن کشور در حضور رییس جمهور، گفت: این گزارش در برگیرنده تاثیرات اجرای طرح هدفمند نمودن یارانه ها بر صنعت کشور و اقدامات کوتاه مدت و بلندمدت در این زمینه بود.
وی تصریح کرد: وضعیت خوبی از حوزه صنعت و معدن بعد از اجرای این طرح پیش بینی و تسهیلات ویژه ای در نظر گرفته شده است. وی افزود: اولویت اقدامات حمایتی ما صنایع انرژی بر هستند که میانگین مصرف انرژی برای تولید محصول آن بالای ۵ درصد است.
وی صنعت نساجی را جزو این گروه از صنایع ارزیابی کرد و افزود: در این طرح تاکید شده است که فرآیند تولید طوری اصلاح شود که مصرف انرژی به حد اقل برسد.
این گزارش می افزاید، معاون مدیرکل دفتر توسعه صادرات کالا هم در این نشست عدم تخصیص بودجه را عامل عدم پرداخت جوایز صادراتی عنوان کرد و گفت: سال ۸۰ جایزه صادراتی هزار میلیارد ریال بوده و الان هم همان است در حالی که صادرات افزایش یافته و سهم صنعت نساجی از این جایزه ۳ درصد است.
شرکت ترکیه ایی Uğurteks Tekstil Makina Parkı با افتخار ارائهدهنده ماشینآلات نساجی دست دوم با…
مهندس قاسم حیدری، کارشناس ارشد تکنولوژی نساجی با توجه به اینکه ماشین آلات خط تولید…
سید شجاعالدین امامی رئوف، دبیر انجمن صنایع نساجی ایران، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه در…
ابراهیم شیخ، معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اعلام کرد: در هشتماهه نخست…
دكتر محمد ميرجليلي: مدير نمایشگاه نساجی و پوشاک استان یزد و مدیرعامل شركت مهندسي تحقيقاتي…
سامانه دعوت آنلاین نمایشگاه Garment Tech استانبول که به نمایش جدیدترین فناوریها در صنعت پوشاک…