راهکارهای دولت برای افزایش بهره وری در حمل و نقل
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان راهکاری این وزارتخانه در زمینه افزایش بهره وری در بخش حمل و نقل، گفت: با مدیریت شرکت های حمل و نقل حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد یکسر خالی در حمل و نقل کالا در کشور کاهش یافت.
شهریار افندی زاده در گفتگو با مهر با اشاره به افزایش بهره وری در بخش حمل و نقل، اظهار داشت: در فاز اول هدفمندی یارانه ها به طور متوسط قیمت حمل و نقل ۱۵ درصد افزایش یافت و به همین جهت افزایش بهره وری دراین بخش در دستور کار قرار گرفت.
معاون وزیر راه و شهرسازی بابیان اینکه کاهش یکسری خالی بار یکی از برنامه های این وزارتخانه برای افزایش بهره وری بوده است، گفت: با مدیریت شرکتهای حمل و نقل حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد یکسر خالی در حمل و نقل کالا در کشور کاهش یافت.
وی افزود: ایجاد درگاه ملی بار از دیگر برنامه های وزارت راه برای افزایش بهره وری است که در این راستا باید سامانه توزیع الکترونیکی بار برای اتصال پایانه های بار و مراکز تولید، مصرف و بنادر به اجرا درآید تا کاهش یکسر خالی را به دنبال داشته باشد.
نماینده تام الاختیار وزارت راه در ستاد هدفمندی یارانه ها تصریح کرد: هم اکنون ۵ پایانه بزرگ کشور(بندرعباس، بندر امام خمینی، پایانه تهران، اصفهان و مشهد) به این سامانه تجهیز شدند.
افندی زاده به اجرای شبکه اطلاعات در این بخش اشاره کرد و افزود: در این روش اطلاعات مربوط به واردات، صادرات، تولید و مصرف بارها از طریق وزارتخانه های مربوطه در اختیار ناوگان قرار میگیرد تا مبدا و مقصد وسیله نقلیه مشخص باشد.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با اشاره به برنامه این سازمان برای افزایش سرنشین در بخش مسافری، اظهار داشت: افزایش خدمات در شرکتهای مسافربری، استفاده از سیستم های اینترنتی، پیش فروش و برنامه ریزی برای شرکتهای خدماتی از برنامه های این سازمان در بخش مسافری است.