رییس اتحادیهی پارچهفروشان تهران :۸۰ درصد مردم به لباسهای دوخته روی میآورند
کارخانجات نساجی باید از حالت رکود خارج شوند اگر دولت شرایطی را فراهم کند که واردکنندگان به سهولت و بدون دغدغه پارچه و منسوجات مورد نیاز جامعه را وارد کنند، هم جلوی پدیده قاچاق گرفته میشود و هم کنترل و تنظیم بازار به نحو شایسته به اجرا درمیآید.
محمدحسین نورایی آشتیانی – رییس اتحادیه پارچه فروشان تهران – با بیان این مطلب اظهار کرد: متاسفانه ۸۰ درصد مردم به لباسهای دوخته روی میآورند تا اینکه پارچه بخرند و برای دوخت بدهند.
وی در توضیح دلیل این امر گفت: معمولا به دلیل آن که دوخت مورد دلخواه فرد نیست و ازطرفی اجرات دوخت هم بالاست، از لباسهای دوخته بیشتر استقبال میشود.
نورایی آشتیانی با اشاره به واردات پارچه به کشور، گفت: در حال حاضرهرچه پارچه در داخل داریم، از خارج میآید. به عنوان مثال پارچه چادر مشکی نداریم و بسیاری از لباسهای زنانه هم از خارج کشور وارد میشود که این پارچهها و لباسها عمدتا یا بهصورت قاچاق یا ازطریق مجاری رسمی به کشور میآیند.
او تصریح کرد: ولی خواستهی ما این است که دولت شرایطی را فراهم کند که واردکنندگان بتوانند بدون دغدغه و بهراحتی پارچه و منسوجات مورد نیاز جامعه را وارد کنند.
رییس اتحادیه پارچه فروشان تهران افزود: اگر این کار صورت بگیرد، هم کنترل و تنظیم بازار به نحو شایسته اعمال و هم جلوی قاچاق پارچه گرفته میشود.
وی در پاسخ به این پرسش که واردات پارچههای خارجی به ضرر تولید ملی است یا خیر؟ اظهار کرد: آنچه مسلم است یکسری پارچهها و لباسها را در داخل نداریم و ناچاریم که وارد کنیم.
او ادامه داد: متاسفانه کارخانجات نساجی هم کاملا راکد شدهاند، در حالی که اگر سرپا و فعال باشند و ماشینآلات و تجهیزات آنها نوسازی شود، هم پارچه و جنس مرغوب و باکیفیت تولید میشود و هم دیگر مردم به خریدن جنس خارجی روی نمیآورند.