اخبار نساجی

صادرات غیر نفتی کشور در سال آینده به ۵۰ میلیارد دلار می‌رسد

 

صادرات غیر نفتی کشور در سال آینده به 50 میلیارد دلار می‌رسد

قائم مقام اجرایی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: با وجود فشارها و تحریم‌های مختلف دشمن، رکورد ۵۰ میلیارد دلاری در بخش صادرات غیر نفتی قابل پیش بینی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت صنعت ،معدن و تجارت (mimt)  و به نقل از خبرگزاری مهر در استان قم ، مهندس محمد صادق مفتح در مراسم افتتاحیه دو طرح ویژه صنعتی در شهرک شکوهیه که به مناسبت ایام الله دهه فجر و با حضور استاندار قم و برخی از مدیران استان برگزار شد، اظهار داشت: خوشبختانه در یکسال اخیر حدود ۴۰ میلیارد دلار صادرات داشتیم که این رقم در نوع خود و با توجه به پیش بینی‌های قبلی یک ارزش بزرگ ملی محسوب می‌شود.

صدور ۴۰ میلیارد دلار کالا در سال جاری
وی با بیان اینکه در برنامه سوم توسعه هدفگذاری صادرات تنها ۸ میلیارد دلار بود، گفت: در دوره چهارم این رقم به ۲۰ میلیارد دلار افزایش پیدا کرد، که این رقم تنها در یک سال به ۴۰ میلیارد دلار رسیده است.
قائم مقام اجرایی وزیر صنعت با تاکید براینکه آرزوی امام و رهبری در بسته شدن درهای چاه نفت را عملی خواهیم کرد، افزود: اگر به حدی برسیم که سالیانه ۵۰ میلیارد دلار صادرات داشته باشیم، به شکوفایی عظیم دست پیدا کرده و زمینه رفاه و آسایش ملت بزرگوار ایران فراهم می شود.

قم به قطب بزرگ صنعتی تبدیل شده است
وی با ابراز خرسندی از این مطلب که قم به یک قطب بزرگ صنعتی تبدیل شده است، بیان داشت: شهرک صنعتی شکوهیه با وجود مشکلات فراوانی که دارد یک شهرک نمونه و توانمند است.
مفتح با تاکید براینکه افق صنعتی و عمرانی قم بسیار روشن است، افزود: قم تنها از یک واحد صنعتی با وجود کمبود مواد اولیه حدود ۲۰ میلیون دلار صادرات داشته است.
وی با  تقدیر از مدیران گروه صنعتی گلریز قم، گفت: این مجموعه تنها از یک شرکت خود توانسته ۲۰ میلیون دلار صادرات داشته باشد و مدعی است که اگر در تامین مواد اولیه با مشکل مواجه نبود توانایی صادرات تا سقف ۵۰ میلیون دلار را نیز دارد.
قائم مقام وزیرصنعت،معدن و تجارت  با تاکید بر اینکه رهبر معظم انقلاب با هوشمندی امسال را به نام سال جهاد اقتصادی مزین کرده است، افزود: ایشان خوب می‌دانند که دشمن روی اقتصاد ما تمرکز کرده و از این راه می‌خواهد ملت شریف ایران را از بین ببرد.
وی با بیان اینکه هرتلاش اقتصادی در سال جاری اجر مضاعفی دارد، گفت: در آینده نزدیک در شهر قم ۲۰۰ واحد تولید به بهره برداری می رسد.

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

خدمت به قم، خدمت به کل نظام است
مفتح با اشاره به اینکه حدود هزار و ۹۷۹ واحد صنعتی فعال در قم وجود دارد، ادامه داد: این تعداد با توجه به جمعیت قم از متوسط کشوری بالاتر است و نشان می دهد که قم افق بسیار روشنی در صنعت و معدن و تجارت دارد.
وی با بیان اینکه قم مرکز فقاهت شیعه است، گفت: قم آبروی نظام است، لذا هر حرکت عمرانی، اقتصادی و صنعتی در این شهر کمک به توسعه و آبروی نظام است.
قائم مقام وزیرصنعت با تاکید بر اینکه ۲۲ درصد نیاز کشوردر زمینه پلی استر را گروه صنعتی گلریز قم، تامین می‌کند، گفت: صنعتگران ایرانی بیش از آنچه قابل تصور است توانایی در تولید و صادرات دارند.
وی با بیان اینکه تولید برخی از محصولات زمانی برای ما آرزوی محال بود، ادامه داد: با وجود انواع توطئه‌هایی که دشمنان نظام علیه ملت ایران به کار می‌برند، نشاط و شادابی در تک تک مردم موج می زند و این مساله بد خواهان نظام را ناکام و عصبانی کرده است.

بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی در کشور
مفتح با اعلام این مطلب که برای بهره برداری پروژه های صنعتی کشور مجبور به گزینش شده ایم، گفت: از بین ۲۵۰ واحد صنعتی که آماده بهره برداری بود، به دلیل فشردگی کار مجبور به گلچین کردن ۱۰۰ واحد تولید برای بهره برداری در ایام الله دهه فجر شدیم که سهم قم دو کارخانه تولید قدرتمند بود که زمینه اشتغال زایی خوبی را فراهم کرده است.
وی از اجرایی شدن سیاست‌های جدید در وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد و بیان داشت: کارکنان این وزارتخانه اهتمام جدی دارند که به توسعه صنایع پیشرفته صادرات محور پرداخته و کشور را از وابستگی به چاه‌های نفت رهایی بخشد.
قائم مقام وزیرصنعت، معدن و تجارت یکی از اهداف بزرگ ادغام  وزارت بازرگانی با وزارت صنایع را توسعه صادرات عنوان کرد و افزود: نباید یک لحظه از جهد و تلاش اقتصادی در جهت رسیدن به منویات رهبری دست برداریم.

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×