رئیس بیمه مرکزی از ابلاغ آییننامه ارایه خدمت بیمه نوسان نرخ ارز خبر داد و گفت: براساس این آییننامه ارز تجار و فعالان اقتصادی تا ۲۵درصد افزایش یا کاهش نرخ قیمت رسمی اعلامی بانک مرکزی در روز پوشش بیمهای میدهند.
سیدمحمد کریمی در گفتوگو با خبرنگاران، افزود: صنعت بیمه با اطمینانبخشی و آرامشدهی به جامعه مترادف است و براساس یک قاعده بینالمللی صنعت بیمه اطمینان میفروشد.
وی در ادامه صنعت بیمه را بر خلاف عرف بینالمللی مورد غضب استکبار و دشمنان نظام اسلامی خواند و گفت: امروز صنعت بیمه با بداخلاقیترین شیوه مواجه شده است، در حالی که غرب حق تحریم صنعت بیمه را ندارد.
وی افزود: با وجود این، سربازان نظام و ولایت این تهدیدها را در حوزه بیمه به فرصت تبدیل کرده و از خروج ۴۸۸میلیون دلار ارز جلوگیری کردند.
وی تصریح کرد: محاسبه خسارت بیمههای بزرگ نظیر پالایشگاهها، نیروگاهها، کشتیرانی، فرودگاه و مواردی از این دست قبل از تحریم به دلیل پیچیدگی زیادی که داشت از طریق چند شرکت خارجی صورت میگرفت که امروز به مدد توانمندی نیروهای داخلی، این امر به دنبال آموزشهایی که صورت گرفت در داخل کشور انجام میشود، از این رو تحریم بیاثر شد.
کریمی گفت: در این زمینه برای بینیازی از خارج از کشور و خودکفایی در امر ارزیابی ریسک و خسارت در امور بیمهای بزرگ و پیچیده در حال آموزش نیروهای خود هستیم که در این زمینه ۳۰نفر آموزش دیده و از این پس با استفاده از کارشناسان خود در این زمینه هم به خودکفایی میرسیم تا نشان بدهیم فشارها و تحریمها اثری بر ایران ندارد.
کریمی پیام بیمه را صلح و دوستی عنوان کرد و گفت: برای سرویسدهی بهتر به بیمهگذار و اطمینانبخشی به آنها باید خدمات نوین ارایه داد که پرداخت خسارتهای آنلاین و سیار از جمله آنهاست.
رئیس کل و رئیس شورای عالی بیمه مرکزی ایران تصریح کرد: طبق آییننامهای که در شورای عالی بیمه تدوین شده قرار است ارزیابان خسارت شرکتهای بیمه مستقل عمل کرده و مانند کارشناسان دادگستری به کار خود بپردازند تا این شائبه که ارزیابان طرف بیمه را میگیرند، از میان برود.
تحقق اصل۴۴ در صنعت بیمه
وی در ادامه در زمینه خصوصیسازی اظهار داشت: براساس ضوابط اصل۴۴ قانون اساسی بیمه مرکزی هم از این قانون بیبهره نبوده و در این زمینه براساس چشمانداز توسعه و آنچه در برنامه پنجم آمده است، از برنامههای تدوین شده جلوتر هستیم.
رئیس کل بیمه مرکزی در ادامه گفت: افزایش ضریب امید به آینده و همچنین گسترش فضای شادابی در جامعه در گرو توسعه بیمههای زندگی است که متأسفانه در کشور ما نمود چندانی ندارد.
وی تصریح کرد: آشنایی اندک مردم با ویژگیها و مزیتهای بیمههای زندگی سبب شده این مقوله مهم به حاشیه رانده شود، در حالی که در بسیاری از کشورها بیمههای زندگی حرف اول را میزند.
وی خاطرنشان کرد: مردم باید با انواع بیمههای زندگی که برای آنها صادر میشود آشنا شوند تا آینده و رفاه خوبی برای خود و فرزندانشان فراهم شود.
کریمی گفت: تنها هشت درصد مردم ایران از بیمههای زندگی استفاده میکنند که شامل بیمه عمر نیز میشود، ولی این رقم در اروپا و ژاپن بیش از ۸۰درصد است.
رئیس کل بیمه مرکزی در زمینه پوشش بیمهای نوسانهای نرخ ارز برای بازرگانان و تجار نیز گفت: این امر در بیمه تصویب و در حال اجراست.
شرکتها آماده بیمه نوسان نرخ ارز
وی از آمادگی شرکتهای بیمهای برای ارایه خدمت بیمه نوسان نرخ ارز خبر داد و گفت: در حال حاضر چند شرکت بیمهای، آماده ارایه این خدمت به تجار و بازرگانان کشور هستند.
کریمی از ابلاغ آییننامه ارایه خدمت بیمه نوسان نرخ ارز به همه شرکتهای بیمهای خبر داد و افزود: در ابتدای کار چند شرکت بیمهای این خدمت را ارایه میکنند.
وی با بیان اینکه مصوبه شورای عالی بیمه درباره خدمت بیمه نوسان نرخ ارز برای صادرکنندگان و واردکنندگان کالا و مواد اولیه و همچنین کالاهای اساسی اقدامی کمنظیر محسوب میشود، گفت: هر تاجری که قصد صادرات و واردات دارد و همچنین تولیدکنندگانی که به واردات مواد اولیه نیازمند هستند، میتوانند با مراجعه به شرکتهای بیمهای، سرمایه و منافع خود و بویژه نوسان نرخ ارز را زیرپوشش بیمه قرار دهند.
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…
فناوریهای نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…
ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفتهای چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکتهای…