رئیس سازمان بازرگانی کرمان با اشاره به لزوم سلیقه یابی در زمینه تولید فرش دستباف گفت: حرکت فرش دستبافت ایران به دلیل عدم تناسب با سلیقه جهانی با کندی مواجه شده است و بیم حذف آن از بازارهای بین المللی وجود دارد.
حمید قاسم نژاد در گفتگو با خبرنگاران در کرمان با اشاره به برگزاری دوره های فرشبافی در کرمان اظهار داشت: حرکت فرش دستباف به سمت بازارهای جهانی بسیار کند است و اگر در زمینه توسعه بازار فرش و توجه به طرحهای مورد نیاز بازار و سلیقه یابی آن در بازار جهانی ضعیف عمل کنیم، صنعت تولید فرش دستبافت بایکوت می شود.
وی ضرورت سلیقه یابی در بازارهای جهانی را متذکر شد و گفت: با توجه به اهمیت بازاریابی در بازار مصرف به خصوص در زمینه فرش دوره های مختلف سلیقه یابی و بازاریابی در کرمان برگزار شده است و سعی می کنیم که تولید کنندگان با نوع نیاز بازار مصرف آشنا شوند.
قاسم نژاد عنوان کرد: برخی عقیده دارند سلیقه یابی به اصالت فرش ضربه می زند اما اینگونه نیست و می توانیم با این کار جایگاه فرش کرمان را در بازارهای جهانی تثبیت کنیم.
تولید فرش دستبافت کشور نیازمند ساماندهی اصولی است
وی همچنین خواستار تشکیل انجمنها و سازمانهای مردم نهاد با موضوع فرش و شرکت بخش خصوصی در زمینه ساماندهی و پویایی وضعیت فرش در کرمان شد و گفت: متاسفانه در تولید فرش دستبافت در کشور دچار پراکندگی هستیم که می توان با وجود سازمانهای مردم نهاد و ایجاد یک انجمن ملی در این خصوص این پراکندگیها را کاهش دهیم.
قاسم نژاد عنوان کرد: یکی از مواردی که باید با جدیت مورد پیگیری قرار گیرد ثبت آثار و نقوش فرش ایران در جهت عدم کپی برداری از این آثار در بازارهای تولید مانند کشور چین است.
وی گفت: یکی از مشکلات فرش در کرمان کند بودن سیستم اختصاص تسهیلات بانکی به فرشبافان است که موجب برگشت خوردن تسهیلات و جذب در سایر استانها می شود که باید در این زمینه چاره اندیشی شود.
منبع خبرگزاری مهر
مدیرعامل صندوق پنبه گفت: با توجه به خرید وش پنبه کمتر از قیمت تضمینی از…
سومین سمپوزیوم بین المللی صادرات فرش ماشینی ایران فرصتی برای ارتباطات با تاجران بین المللی…
نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…
تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفتهترین فناوریهای…
در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…
نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…