Categories: اخبار نساجی

لزوم برخورداری پیوست صنعت برای طرح های جامع و تفصیلی بررسی شد

 

مسئول دبیرخانه کارگروه حمایت از تولید از رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی در زمینه استقرار در محدوده های شهری خبرداد و گفت: عدم توجه کافی به بخش صنعت در طرح های جامع و تفصیلی، رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی که در اثر گسترش محدوده شهرها و چالش های ناشی از عوارض تغییر کاربری زمین از موضوعاتی بود که در جلسه اخیر کارگروه مورد بررسی قرار گرفت.

«کیومرث فروتنی» با اشاره به به این مطلب افزود: در این راستا مقرر شد مصوبه ای صادرشود تا از این پس، تمامی طرح های جامع و تفصیلی و حتی طرح های اصلاحی آنها، ‌حتما از پیوست صنعت برخوردار شوند تا وضع موجود صنایع و توسعه واحدهای تولیدی در این طرح ها به خوبی دیده شود.
به گفته وی، بدین ترتیب با تصویب این موضوع علاوه بر اهمیت قائل شدن به وضعیت موجود صنایع ،‌ الزامات توسعه‌ای واحدها نیز در این طرح‌ها رعایت می‌شود و همچنین الزامات دیگری که برای رشد واحدهای تولیدی مد نظر قرار دارد لحاظ خواهد شد.

فروتنی در ادامه از رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی که در اثر گسترش محدوده شهرها با چالش هایی روبرو شده اند خبرداد و گفت: شهرداریها برای وصول عوارض توسعه واحدها، کل زیربنای موجود واحدها را درنظر می گیرند این درحالیست که باید در طرح های توسعه ای، صرفاً زیربنای جدیدی که خواهان احداث آن هستند محاسبه شده و عوارض از آن کسب شود.

مسئول دبیرخانه کارگروه حمایت از تولید ادامه داد: همچنین درحال حاضر شهرداریها پروانه های بهره برداری را به عنوان یک سند رسمی درنظر نمی گیرند لذا میزان زمین زیربنا که در پروانه بهره برداری قید شده به عنوان یکی سند رسمی تلقی نمی شود.

فروتنی افزود:‌ دراین راستا مقرر شد مصوبه ای تدوین شود تا پروانه ها ی بهره برداری به عنوان یک سند رسمی مورد قبول مراجع مختلف خصوصاً شهرداریها قرار گرفته و زیربنایی که در آن قید می شود به عنوان وضع موجود واحد تولیدی مد نظر قرار گرفته و در صورتی که واحدی خواهان اضافه کردن زیربنای جدیدی است صرفاً عوارض مربوط به آن قسمت جدید اخذ شود.

مسئول دبیرخانه کارگروه حمایت از تولید افزود: نکته دیگر که در جلسه مطرح شد عوارض تغییر کاربری زمین واحدهای صنعتی ذکر کرد و گفت: براین اساس موضوعی عنوان شده که طبق آن واحدهایی که قبل از سال۷۴ جواز تاسیس دریافت کرده و موفق به صدور پروانه بهره برداری شده باشند، مشمول عوارض مربوط به قانون حفظ کاربری اراضی مزروعی و باغات نشده و طبق قوانین زمان وقت با آنها رفتار خواهد شد.
وی این موضوعات را از مصوباتی ذکر کرد که در کارگروه حمایت از تولید به تصویب رسید و با ابلاغ آن از سوی معاون اول رئیس جمهور به مرحله اجرا خواهد رسید.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

سفارش قطعه در واحد فنی

نویسنده: قاسم حیدری، فوق لیسانس تکنولوژی نساجی کمپانی های سازنده ماشین آلات ریسندگی نیز در…

10 ساعت ago

شماره ۹۰ مجله نساجی کهن ویژه نامه آبان ماه منتشر شد

تبلیغات روی جلد: کاوان شیمی فهرست مطالب شماره 90 مجله نساجی کهن نمایشگاه پیشرفته‌ترین فناوری‌های…

4 روز ago

Heimtextil 2025: گسترش نوآورانه در صنعت فرش و کفپوش

در نمایشگاه Heimtextil 2025، بخش فرش و کفپوش به سطح جدیدی از گسترش و نوآوری…

5 روز ago

درباره رخدادی خوب در هنر فرش ایران

نویسنده:سیامک عیقرلو آری، تیتر این نوشتار درست نوشته شده است و به درستی آن را…

6 روز ago

فناوری در عصر هوش مصنوعی

فناوری‌های نوظهور و هوش مصنوعی با وجود همه اثرات مثبت و غیرقابل انکاری که برای…

6 روز ago

ایتما آسیا ۲۰۲۴؛ بررسی حضور پررنگ چینی‌ها و چالش‌های صنعت نساجی ایران (ویدیو)

ایتما آسیا ۲۰۲۴ فرصتی برای نمایش پیشرفت‌های چشمگیر صنعت نساجی چین بود، جایی که شرکت‌های…

1 هفته ago