اخبار نساجی

لزوم همکاری بیشتر همه دستگاهها برای تامین مواد اولیه صنعت نساجی

 

لزوم همکاری بیشتر همه دستگاهها برای تامین مواد اولیه صنعت نساجی

مدیرکل دفترصنایع نساجی،‌پوشاک و چرم وزارت صنعت،‌معدن و تجارت با بیان اینکه تامین مواد اولیه طبیعی و محصولات پتروشیمی برای این صنعت به منزله خون در رگهاست خواستار توجه بیشتر مسئولان به این مهم در زمان مناسب شد.

مهندس مهدی اسلام پناه با تاکید بر اینکه تامین مواد اولیه با سهولت همراه با سرعت و دقت مناسب دردسترسی می‌تواند در چرخه تولید این صنعت نقش بسزایی داشته باشد افزود: در برخی مواقع این مهم با اختلالات و بعضاً با برخی تاخیرها همراه می‌‌شود که در صورت استمرار،‌ این صنعت را با چالش مواجه می‌کند.

وی با اشاره به اینکه تامین پنبه مورد نیاز برای این صنعت همیشه دستخوش نوسانات قیمتی و تعرفه ای بوده است گفت: سیاستگذاری لازم برای تعیین تعرفه پنبه و اقدامات حمایتی از از مواردی بوده که این صنعت رامی تواند با تلاطم هایی مواجه ساخته سازد. از این رو ضروری به نظر می‌رسد در این بین نقش وزارتخانه متبوع به عنوان متولی صنعت‌نساجی، پوشاک و چرم کشور بیش از پیش پر رنگ شود.

اسلام پناه در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۲۳۰ هزار تن ظرفیتهای نصب شده در این صنعت وجود دارد افزود: برای رسیدن به افق تعیین شده دراین صنعت،‌ علاوه بر جذب سرمایه گذاریهای جدید و همچنین خارجی باید به دنبال کیفی سازی تولیدات و ایجاد پلتفرمهای جدید بر مبنای مزیتهای رقابتی باشیم.

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

وی رفع معضل تامین مواد اولیه را گلوگاه حل بسیاری از مشکلات این صنعت دانست و تصریح کرد: به همراه تامین مواد طبیعی و مواد اولیه محصولات پتروشیمی می‌توان به فکر دیگر موضوعات تاثیرگذار دراین صنعت نظیر ارائه تسهیلات مالی و اعتباری، عوارض و معافیتهای مالیاتی، تخصیص جوایز صادراتی، اعمال یاعدم اعمال استانداردهای اجباری،‌ چگونگی گشایش اعتبارات اسنادی وارزی و دیگر موارد مطرح شده در این راستا بود.

مدیرکل صنایع نساجی،‌پوشاک و چرم وزارت صنعت،‌ معدن و تجارت در ادامه سخنان خود همچنین به سیاستهای تدوین شده درباره تخصیص جوایز صادراتی طی سالهای اخیر اشاره کرد و گفت: کاهش جوایز صادراتی بازخوردهای مختلفی را در حوزه انجمن‌ها و تشکل ها به همراه داشته است چرا که تولیدکنندگان باید به منظور ترغیبت در ارتقاء کیفی سطح محصولات و توجه به بازارهای صادراتی،‌ از مشوق های لازم برخوردار باشند.

وی، اختصاص جوایز صادراتی را به شرط تامین منابع آن از عوامل موثر در افزایش انگیزه صنعتگران دراین صنعت ذکر کرد و افزود: تغییر نگاه و رویکرد موجود به تخصیص جوایز صادراتی می‌تواند در توسعه کمی و کیفی این صنعت موثر باشد.

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×