معافیت مالیاتی در مورد طراحی لباس
دبیر کارگروه مد و لباس گفت: کمتر تولیدکنندهای از وجود طراح در تولیدی خود بهره میبرد و به همین دلیل قسمتی از فعالیت واحدهای تولیدی که شامل طراحی میشود را از مالیات معاف میکنیم.
حمید قبادی گفت: قرار بود مدارس مد شکل بگیرد و شروع به فعالیت کند اما هنوز اتفاق خاصی در این زمینه نیفتاده اما با انجمن طراحان پارچه و لباس تواقفاتی داشتهایم تا با همکاری آنان به آموزش بهتر و گستردهتر طراحی پارچه و لباس در هنرستانها بپردازیم.
به گفته دبیر کارگروه مد و لباس کشور، بهتر است بخش خصوصی در راهاندازی مدارس مستقل مد و لباس کمک کند. چراکه پویایی و فعالیت هدفمند، اصل و اساس یک مدرسه است؛ بنابراین اگر این کار به همت سرمایهگذاران خصوصی انجام شود، نتیجهبخشتر است چون دغدغه بازگشت سرمایه در آن وجود دارد.
قبادی در پاسخ به اینکه راهاندازی مدارس مد تا چه اندازه درگرو ارتباط میان طراحان و تولیدکنندگان است گفت: قصد داریم تا قسمتی از فعالیت واحدهای تولیدی که دارای بخش طراحی هستند را از مالیات معاف کنیم. چون کمتر تولیدکنندهای از وجود طراح در تولیدی خود بهره میبرد و ما تصمیم داریم تا سهم هنری مد و لباس را تبیین و آن را از مالیات معاف کنیم.
او به ضرورت فرهنگسازی در زمینه استفاده از نشان ایرانی اشاره و بیان کرد: استفاده از این نشان برای ما اهمیت دارد. به عبارتی شاخص عمده برای جلب معافیت و همچنین تسهیلات بیشتر، داشتن همین نشان است که طراحی آن با همکاری اتاق اصناف آغاز شده و ما در حال تدوین آییننامهای هستیم که چه فروشگاهها و تولیدکنندههایی میتوانند این نشان را به خود اختصاص دهند و از تسهیلات بانکی بیشتر و مالیات کمتر بهرهمند شوند.