Categories: اخبار نساجی

منابع اختصاصی صندوق توسعه ملی به تولید محدود شد

 

یک تولیدکننده برتر صنعت آشپزخانه با اشاره به اینکه صندوق توسعه ملی برای توسعه فعالیت‌ تولیدکنندگان فقط ۱۰ میلیارد تومان تسهیلات اختصاص می‌دهد،گفت: این میزان منابع باتوجه به محدودیت تسهیلات بانکی جوابگوی نیاز تولیدکنندگان نیست.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، همزمان با هفته صنعت و معدن، علی مالمیر به عنوان یک تولیدکننده در صنعت آشپزخانه در نشست خبری با خبرنگاران به ارائه توضیحاتی از فعالیت خود در صنعت پرداخت و اظهار داشت: شرکت ایلیا استیل با سابقه ۳۰ ساله خود هم اکنون سینک ظرفشویی، اجاق گاز و هود آشپزخانه را تولید می کند و با ارتقای سطح تولید خود توانسته است رضایت مشتریان را در بازار بدست آورد.

وی به مهندسی معکوس که توسط صنعت گران این کارخانه صورت می‌گیرد اشاره کرد و افزود: حدود ۳۰ درصد از تجهیزات این کارخانه وارداتی است. البته با تلاش مهندسین داخلی درصددیم تا حجم تجهیزات وارداتی خود را کاهش داده و با مهندسی معکوس میزان وابستگی خود را به واردات کاهش دهیم.

مالمیر اضافه کرد: عمده تولیدات این کارخانه صرف تأمین نیاز داخل می‌شود اما در صددیم با احداث کارخانه‌های جدید حضور خود را در بازارهای صادراتی پررنگ کرده و در کشورهای همسایه و حوزه خلیج فارس اقدامات موثری را برای معرفی و فروش محصولات خود انجام دهیم.

این تولیدکننده برتر صنعت آشپزخانه ایران ضمن بیان این که روزانه ۱۵۰۰ قلم سینک ظرفشویی در کارخانه ایلیااستیل تولید می‌شود، گفت: تاکنون حدود ۳۰ درصد از نیاز بازار در حوزه سینک و ۱۵ درصد  هود گاز مورد نیاز در بازار داخلی را این کارخانه تأمین می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به ممنوعیت واردات برخی از کالاهای گروه ۱۰ اظهار داشت: ممنوعیت واردات برخی از کالاهای گروه ۱۰ باعث گردید تا محصولات این کارخانه نیز شامل ممنوعیت واردات شده و بتواند با آزادی عمل بیشتری برای تامین نیاز داخل اقدامات موثری را انجام دهد.

مالمیر با بیان اینکه هم اکنون سرمایه ثابت این کارخانه ۱۰۰ میلیارد تومان است افزود: این کارخانه برای افزایش حضور در بازار داخلی و توسعه کارخانجات نیازمند ۸۰ میلیارد تومان سرمایه است این درحالی است که صندوق توسعه ملی برای توسعه واحدهای تولیدی فقط ۱۰ میلیارد تومان تسهیلات در اختیار تولیدکنندگان قرار می دهد.

این تولید کننده برتر گفت: ممنوعیت اختصاص تسهیلات به قدر کافی از سوی صندوق توسعه ملی باعث شده تا علاوه بر مشکلات دریافت تسهیلات از سیستم بانکی نتوانیم روند توسعه کارخانه را با سرعت بیشتری همراه سازیم، در این میان دولت نیز حمایت‌های لازم را از تولیدکنندگان انجام نمی‌دهد چرا که این کارخانه برای قالب سازی و ارتقای تجهیزات خود نیازمند منابع و سرمایه‌های زیادی است درحالی که سیستم بانکی چنین منابعی را در اختیار ما قرار نمی‌دهد.

مدیرعامل شرکت ایلیا استیل اضافه کرد: حجم زیادی از مواد اولیه این کارخانه را استیل به خود اختصاص می‌دهد که این مواد وارداتی بوده و هزینه‌های زیادی را به شرکت تحمیل می‌کند.

مالمیر با بیان این که در حال حاضر استیل مورد نیاز این کارخانه از کشورهای تایلند و تایوان با توجه به قیمت مناسب آن تأمین می‌شود، افزود: از دولت درخواست می‌کنیم تا حمایت‌های بیشتری را از تولید کنندگان داشته باشد چرا که شرایط تحریم ما را در تأمین مواد اولیه با مشکلات زیادی همراه کرد که خوشبختانه در دولت تدبیر و امید این موضوع تاحدودی برطرف شده است اما هنوز نیازمند کمک و حمایت دولت برای ارتقای فعالیت های تولیدی خود در کشور هستیم.

بهنام قاسمی

فارغ التحصیل رشته تکنولوژی نساجی

Recent Posts

نمایشگاه دموتکس دبی: رونق صنعت کفپوش در خاورمیانه(ویدیو)

نمایشگاه دموتکس دبی با پتانسیل خوبی بعد از چندسال دوباره برگزار شد. در این نمایشگاه…

5 ساعت ago

نمایشگاه دموتکس خاورمیانه: جایگاه برجسته فرش دستباف ایرانی در دبـی(ویدیو)

نمایشگاه دموتکس دبی بعد از سال ها در شهر دبی برگزار شد. در نمایشگاه امسال…

1 روز ago

آغاز دوباره نمایشگاه دموتکس دبی با حضور فراگیر شرکت‌های ایرانی (ویدیو)

10 دوره در نمایشگاه های دموتکس آلمان، ترکیه و دبی حضور داشتیم. اکثریت شرکت کننده…

1 روز ago

مصاحبه با آقای سام فروتنی، مدیر اجرایی شرکت فرش فارکو، در طول نمایشگاه دموتکس خاورمیانه

در گفتگوی اختصاصی مجله کهن با سام فروتنی، مدیر اجرایی شرکت فرش فارکو، که در…

1 روز ago

فرش عظیم زاده: جلوه ای از هنر و خلاقیت در نمایشگاه دموتکس خاورمیانه

فرش عظیم زاده یکی از معروفترین و بزرگترین تولیدکنندگان در زمینه فرش دستبافت است. این…

2 روز ago

فرش ایرانی؛ قدرتمند اما نیازمند بازاریابی هدفمند (ویدیو)

معرفی کوتاه از شرکت بزرگ فرش قنبری نیا من امیر قنبری نیا پسر حاج محمود…

2 روز ago